“BAŞKAN SÖZLÜ’DEN ALLAH RAZI OLSUN”

DÜNYA 17.10.2018 - 14:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1271+ kez okundu.
 

“BAŞKAN SÖZLÜ’DEN ALLAH RAZI OLSUN”

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, Pozantı’nın Fındıklı Mahallesi'nde proje başlatarak geçmiş yıllarda yaşanan su sıkıntılarını tamamen ortadan kaldırdı. Yaz aylarında büyük bir nüfus artışı yaşanan Pozantı ilçesinde önceden yaşanan içme suyu sıkıntısı son buldu. Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) tarafından muhtelif yayla ve mahallelerde hayata geçirilen başarılı projeler neticesinde vatandaşlar sağlıklı ve temiz içme suyuna kavuştu. 2015 yılından itibaren de özellikle yaz döneminde ciddi bir su problemi yaşanmadı. POZANTI FINDIKLI MAHALLESİ'NE 20 KİLOMETRELİK İÇME SUYU HATTI Sorunlara kısa vadeli değil, kalıcı çözümler üretmek için çalışan ASKİ, Pozantı'daki çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek sorunsuz bir Adana’yı inşa etmek için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Pozantı ilçesine bağlı Fındıklı Mahallesi'nde yaklaşık 20 kilometrelik içme suyu çalışması gerçekleştiren ASKİ ekipleri, bu proje ile su sorununu tamamen ortadan kaldırdı. 63 ve  250mm arasında muhtelif çaplarda polietilen boru kullanılan çalışma kısa sürede tamamlandı. Ayrıca proje kapsamında 100m³ ve 500m³ kapasiteli olmak üzere iki adet içme suyu deposu yapıldı.   ASKİ tarafından hayata geçirilen proje ile bölge halkının olası su sorunu tamamen ortadan kaldırılırken Fındıklı Mahalle Muhtarı Halil Sezgin; “Yapılan çalışmalar ile vatandaşların su sıkıntısı son buldu. Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin SÖZLÜ’den Allah razı olsun. Biz başkanımıza daha önce konuyu iletmiştik; o da sağ olsun bu projeyi gerçekleştirdi.'' dedi. Muhtar Sezgin, aynı zamanda uzun yıllar önce yapılan su şebekelerinin de değişimi yapılırsa tüm mahallenin mutlu olacağını dile getirerek Başkan SÖZLÜ'den istekte bulundu.  

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, Pozantı’nın Fındıklı Mahallesi'nde proje başlatarak geçmiş yıllarda yaşanan su sıkıntılarını tamamen ortadan kaldırdı.

Yaz aylarında büyük bir nüfus artışı yaşanan Pozantı ilçesinde önceden yaşanan içme suyu sıkıntısı son buldu. Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) tarafından muhtelif yayla ve mahallelerde hayata geçirilen başarılı projeler neticesinde vatandaşlar sağlıklı ve temiz içme suyuna kavuştu. 2015 yılından itibaren de özellikle yaz döneminde ciddi bir su problemi yaşanmadı.

POZANTI FINDIKLI MAHALLESİ'NE 20 KİLOMETRELİK İÇME SUYU HATTI

Sorunlara kısa vadeli değil, kalıcı çözümler üretmek için çalışan ASKİ, Pozantı'daki çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek sorunsuz bir Adana’yı inşa etmek için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Pozantı ilçesine bağlı Fındıklı Mahallesi'nde yaklaşık 20 kilometrelik içme suyu çalışması gerçekleştiren ASKİ ekipleri, bu proje ile su sorununu tamamen ortadan kaldırdı. 63 ve  250mm arasında muhtelif çaplarda polietilen boru kullanılan çalışma kısa sürede tamamlandı. Ayrıca proje kapsamında 100m³ ve 500m³ kapasiteli olmak üzere iki adet içme suyu deposu yapıldı.

 

ASKİ tarafından hayata geçirilen proje ile bölge halkının olası su sorunu tamamen ortadan kaldırılırken Fındıklı Mahalle Muhtarı Halil Sezgin; “Yapılan çalışmalar ile vatandaşların su sıkıntısı son buldu. Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin SÖZLÜ’den Allah razı olsun. Biz başkanımıza daha önce konuyu iletmiştik; o da sağ olsun bu projeyi gerçekleştirdi.'' dedi. Muhtar Sezgin, aynı zamanda uzun yıllar önce yapılan su şebekelerinin de değişimi yapılırsa tüm mahallenin mutlu olacağını dile getirerek Başkan SÖZLÜ'den istekte bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.