Başkan Sözlü’den MÜSİAD’a nezaket ziyareti

SİYASET 20.01.2018 - 10:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2213+ kez okundu.
 

Başkan Sözlü’den MÜSİAD’a nezaket ziyareti

  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Müstakil İşadamları ve Sanayiciler Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi’ni ziyaret ederek Büyükşehir Belediyesi projeleriyle ilgili dernek yönetimi ve üyelerle görüş alışverişinde bulundu. “ADANA’DA KOLLEKTİF RUH HAKİM” Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Genel Sekreter Yardımcısı Sinan Gül ile birlikte MÜSİAD’ı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Kavak ve yönetim kurulu üyesi iş adamları ile bir araya geldi. Başkan Sözlü, MÜSİAD’ın başarılı çalışmalarını takdir ettiğini, Büyükşehir Belediyesi olarak Adana’da ‘birlikte başarıyoruz’ ilkesiyle kolektif bir ruhla hareket ettiklerini belirtti. Başkan Sözlü “Adana’nın geleceğini inşa ederken valimiz, ilçe belediye başkanlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız sorunların çözümü noktasında paydaşımızdır. Bu kentin evladı olan Adanalı iş adamlarımızın kentin geleceğini planlarken görüş ve düşünceleri bizim için önemli” dedi. “KENTİN GELECEĞİNİ İNŞA EDİYORUZ” Toplantının devamında Adana Büyükşehir Belediyesi projelerinden bahseden Başkan Hüseyin Sözlü, siyasi kaygıyla, günü kurtarmak adına çalışmadıklarını, Adana’nın gelecek yüz yılını inşa ettiklerini vurguladı. MÜSİAD Adana Şube Başkanı Burhan Kavak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Adana Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projelerinin uygulandığına yakinen şahit olduklarını ve kentin gelişerek değişiminden dolayı mutluluk duyduklarını aktardı.

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Müstakil İşadamları ve Sanayiciler Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi’ni ziyaret ederek Büyükşehir Belediyesi projeleriyle ilgili dernek yönetimi ve üyelerle görüş alışverişinde bulundu.


“ADANA’DA KOLLEKTİF RUH HAKİM”
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Genel Sekreter Yardımcısı Sinan Gül ile birlikte MÜSİAD’ı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Kavak ve yönetim kurulu üyesi iş adamları ile bir araya geldi. Başkan Sözlü, MÜSİAD’ın başarılı çalışmalarını takdir ettiğini, Büyükşehir Belediyesi olarak Adana’da ‘birlikte başarıyoruz’ ilkesiyle kolektif bir ruhla hareket ettiklerini belirtti. Başkan Sözlü “Adana’nın geleceğini inşa ederken valimiz, ilçe belediye başkanlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız sorunların çözümü noktasında paydaşımızdır. Bu kentin evladı olan Adanalı iş adamlarımızın kentin geleceğini planlarken görüş ve düşünceleri bizim için önemli” dedi.
“KENTİN GELECEĞİNİ İNŞA EDİYORUZ”
Toplantının devamında Adana Büyükşehir Belediyesi projelerinden bahseden Başkan Hüseyin Sözlü, siyasi kaygıyla, günü kurtarmak adına çalışmadıklarını, Adana’nın gelecek yüz yılını inşa ettiklerini vurguladı. MÜSİAD Adana Şube Başkanı Burhan Kavak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Adana Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projelerinin uygulandığına yakinen şahit olduklarını ve kentin gelişerek değişiminden dolayı mutluluk duyduklarını aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.