Başkan Sözlü: ‘’Sporun ve sporcunun yanındayız’’

25.09.2017 - 15:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1833+ kez okundu.
 

Başkan Sözlü: ‘’Sporun ve sporcunun yanındayız’’

  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü merkez Sarıçam ilçesi’nde düzenlenen Orhan ve Kayhan Kaynak Kardeşler Futbol Turnuvası’na katıldı   Turnuva öncesi konuşan Başkan Sözlü, kentin her alanda ilerlemesi için çalıştıklarını, Adana’nın sporun tüm alanlarında Türkiye’nin gözdesi olacağını ifade etti   ‘’TÜRK SPORUNA HER DAİM KATKI SUNACAĞIZ’’ Orhan ve Kayhan Kaynak Kardeşler Futbol Turnuvası final maçı Boynuyoğun-Kılıçlı arasında oynandı. Turnuva öncesi konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, amatör spor kulüplerinin her daim destekçisi olduklarını ifade ederken Adana’nın her alanda ilerlemesi için çalıştıklarını, kentin Türk sporuna katkı sunması noktasında amatör kulüplerin etkisinin büyük olduğunu söyledi.   TURNUVANIN ŞAMPİYONU BOYNUYOĞUN Turnuvanın final maçında Boynuyoğun Kılıçlı’yı 1-0 yenerek şampiyon oldu. Birinciye ödülü Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ verirken ikinci olan takıma ödülünü Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor ve Basın Yayın Daire Başkanlığı Spor Hizmetleri Müdürü Kadir Gül verdi.  

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü merkez Sarıçam ilçesi’nde düzenlenen Orhan ve Kayhan Kaynak Kardeşler Futbol Turnuvası’na katıldı

 

Turnuva öncesi konuşan Başkan Sözlü, kentin her alanda ilerlemesi için çalıştıklarını, Adana’nın sporun tüm alanlarında Türkiye’nin gözdesi olacağını ifade etti

 

‘’TÜRK SPORUNA HER DAİM KATKI SUNACAĞIZ’’

Orhan ve Kayhan Kaynak Kardeşler Futbol Turnuvası final maçı Boynuyoğun-Kılıçlı arasında oynandı. Turnuva öncesi konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, amatör spor kulüplerinin her daim destekçisi olduklarını ifade ederken Adana’nın her alanda ilerlemesi için çalıştıklarını, kentin Türk sporuna katkı sunması noktasında amatör kulüplerin etkisinin büyük olduğunu söyledi.

 

TURNUVANIN ŞAMPİYONU BOYNUYOĞUN

Turnuvanın final maçında Boynuyoğun Kılıçlı’yı 1-0 yenerek şampiyon oldu. Birinciye ödülü Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ verirken ikinci olan takıma ödülünü Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor ve Basın Yayın Daire Başkanlığı Spor Hizmetleri Müdürü Kadir Gül verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.