BAŞKAN SÖZÜTEK'TEN ANNELER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

SİYASET 10.05.2018 - 12:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1604+ kez okundu.
 

BAŞKAN SÖZÜTEK'TEN ANNELER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

BAŞKAN SÖZÜTEK: “ANNELERİMİZE SEVGİMİZİ, SAYGIMIZI EKSİK ETMEYELİM”
ADANA - Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, yayınladığı mesajla başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin “Anneler Günü”’nü kutladı.   Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Dünyada her güzel şey anaların eseridir' sözleri ile kutsallıkları tescillenen en kıymetli varlıklarımızın anneler olduğunu ifade eden Başkan Sözütek, “Bizleri büyüten yetiştiren insanlık âleminin en saygıdeğer insanları olan annelerimizin çocuklarından tek beklentileri görecekleri sevgi ve ilgidir.  Onları mutlu etmenin en güzel yolu hak ettikleri sevgi, saygı ve ilgiyi eksik etmemektir. Bu nedenle anneler sadece yılın bir gününde değil, her gününde hatırlanmalıdır” dedi.   Annelerin hayatın her alanındaki etkin katılımlarının yanında, annelik sorumluluğunu da özveriyle yerine getirdiğini belirten Başkan Sözütek, “Yeryüzünde bir annenin yavrusuna gösterdiği şefkati, karşılıksız sevgiyi ve sınırsız özveriyi başka hiçbir yerde bulamayız. Annelerimiz, sevgi ve şefkatin sembolüdür. Annelerimize karşı gönül borcumuzu ne yapsak ödeyemeyiz”diyerek şunları söyledi:   “Anneler Günü vesilesiyle, nice emeklerle yetiştirdikleri evlatları vatan uğrunda şehit olan, yüreği yaralı tüm şehit annelerine minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Acılarını yürekten paylaşıyorum. Sevginin ilk kaynağı olan ve çocukları için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, yerleri doldurulamaz annelerimizden hayatta olmayanlara rahmet dileklerimi, yaşayan annelerimize ise uzun ömür ve içten sevgi ve saygılarımı iletiyor, bu vesileyle, başta şehitlerimizin anneleri olmak üzere, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyor, her birini saygıyla sevgiyle selamlıyorum”  
BAŞKAN SÖZÜTEK: “ANNELERİMİZE SEVGİMİZİ, SAYGIMIZI EKSİK ETMEYELİM”

ADANA - Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, yayınladığı mesajla başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin “Anneler Günü”’nü kutladı.

 

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Dünyada her güzel şey anaların eseridir' sözleri ile kutsallıkları tescillenen en kıymetli varlıklarımızın anneler olduğunu ifade eden Başkan Sözütek, “Bizleri büyüten yetiştiren insanlık âleminin en saygıdeğer insanları olan annelerimizin çocuklarından tek beklentileri görecekleri sevgi ve ilgidir.  Onları mutlu etmenin en güzel yolu hak ettikleri sevgi, saygı ve ilgiyi eksik etmemektir. Bu nedenle anneler sadece yılın bir gününde değil, her gününde hatırlanmalıdır” dedi.

 

Annelerin hayatın her alanındaki etkin katılımlarının yanında, annelik sorumluluğunu da özveriyle yerine getirdiğini belirten Başkan Sözütek, “Yeryüzünde bir annenin yavrusuna gösterdiği şefkati, karşılıksız sevgiyi ve sınırsız özveriyi başka hiçbir yerde bulamayız. Annelerimiz, sevgi ve şefkatin sembolüdür. Annelerimize karşı gönül borcumuzu ne yapsak ödeyemeyiz”diyerek şunları söyledi:

 

Anneler Günü vesilesiyle, nice emeklerle yetiştirdikleri evlatları vatan uğrunda şehit olan, yüreği yaralı tüm şehit annelerine minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Acılarını yürekten paylaşıyorum. Sevginin ilk kaynağı olan ve çocukları için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, yerleri doldurulamaz annelerimizden hayatta olmayanlara rahmet dileklerimi, yaşayan annelerimize ise uzun ömür ve içten sevgi ve saygılarımı iletiyor, bu vesileyle, başta şehitlerimizin anneleri olmak üzere, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyor, her birini saygıyla sevgiyle selamlıyorum

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.