Başkan Topuz 5 Ocak Adana’nın Kurtuluş Günü vesilesi ile bir mesajı yayımladı.

03.01.2020 - 17:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2522+ kez okundu.
 

Başkan Topuz 5 Ocak Adana’nın Kurtuluş Günü vesilesi ile bir mesajı yayımladı.

Başkan Topuz 5 Ocak Adana’nın Kurtuluş Günü vesilesi ile bir mesajı yayımladı. Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz Mesajında; ” Bir milletin vatanı uğruna verdiği mücadelenin 98. yılında zaferin gururunu birlik ve beraberlik içerisinde yaşıyoruz. 98 yıl önce inanç ve bağlılık ile vatanın bölünmez bütünlüğüne leke sürmek isteyenlere karşı halkımız dik duruş göstererek işgalcilerin bölgeden uzaklaştırılması sağlanmış ve özgür toplumumuzun geleceği çizilmiştir. Bizler ecdadından aldığı güç ile vatanımızın bölünmez bütünlüğüne sahip çıkan, geçmişinden aldığı dersler ile geleceğini planlayan bir toplum olarak, vatanımızın kurtuluşu uğruna mücadele vermiş bağımsızlık gururunu bizlere yaşatan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve şükran ile anıyor, hemşerilerimizin 5 Ocak Kurtuluş gününü kutluyorum. “ dedi.

Başkan Topuz 5 Ocak Adana’nın Kurtuluş Günü vesilesi ile bir mesajı yayımladı.

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz Mesajında; ” Bir milletin vatanı uğruna verdiği mücadelenin 98. yılında zaferin gururunu birlik ve beraberlik içerisinde yaşıyoruz. 98 yıl önce inanç ve bağlılık ile vatanın bölünmez bütünlüğüne leke sürmek isteyenlere karşı halkımız dik duruş göstererek işgalcilerin bölgeden uzaklaştırılması sağlanmış ve özgür toplumumuzun geleceği çizilmiştir.

Bizler ecdadından aldığı güç ile vatanımızın bölünmez bütünlüğüne sahip çıkan, geçmişinden aldığı dersler ile geleceğini planlayan bir toplum olarak, vatanımızın kurtuluşu uğruna mücadele vermiş bağımsızlık gururunu bizlere yaşatan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve şükran ile anıyor, hemşerilerimizin 5 Ocak Kurtuluş gününü kutluyorum. “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.