Başkan Uludağ Adanalı aşçılara güç verdi

SİYASET 05.09.2018 - 15:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2613+ kez okundu.
 

Başkan Uludağ Adanalı aşçılara güç verdi

Adana’nın zengin yemek kültürünü Anadolu’nun dört bir yanında tanıtan ve Çukurova’nın gastronomi turizminde öne çıkması için çaba harcayan Adanalı aşçılar, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ı ziyaret edip, 210 kursiyerin yararlandığı kasaplık eğitiminde verdiği destekten dolayı teşekkür etti.  Adana Aşçılar ve Pastacılar Derneği (ADAPADER) Başkanı Derviş Göçmen ve yönetim kurulu üyeleri,  Başkan Bilal Uludağ’a aşçı forması hediye edip, ücretsiz mesleki eğitimlerle Sarıçam halkına hizmet etmekten mutluluk duyacaklarını belirtti. KASAPLIĞIN İNCELİKLERİNİ ÖĞRETTİLER ADAPADER Başkanı Derviş Göçmen, yönetim kurulu üyeleri Hakan Balıkçı ve Mahmut Gülbeden ile birlikte Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ı makamında ziyaret etti. Başkan Derviş Göçmen, Akdeniz Aşçılar Federasyonu Başkanı Münir Tanak’ın hamiliğinde Çukurova’nın başkenti Adana’nın eşsiz mutfak kültürünü ve lezzetli yemekleri tanıtmak için yürüttükleri çalışmaları anlattı. Adana’yı gastronomi turizminde öne çıkarırken, geleceğin mutfak şeflerinin yetişmesi için ücretsiz akademik eğitim ve kurslara da büyük önem verdiklerini kaydeden Başkan Göçmen, Sarıçam Belediyesi’nin destekleri ve 210 kursiyerin katılımıyla düzenledikleri kasaplık kursunun da çok verimli geçtiğini ifade etti. Başkan Göçmen, derneğe forma sponsoru olan Sarıçam Belediyesi ile işbirliği içinde ilçede ücretsiz aşçılık ve pastacılık kursları düzenleyip, yöresel yemekler, pasta ve tatlı eğitimi vermekten memnuniyet duyacaklarını dile getirdi. SARIÇAM’DA MUTFAK SANATLARI VE GASTRONOMİ EĞİTİMİ Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ise kendisine hediye edilen aşçı formasını giyip, Adanalı aşçılarla birlikte anı fotoğrafı çektirdi. Sarıçamlıhemşehrilerine sunduğu mesleki eğitim hizmetinden dolayı ADAPADER yönetimine teşekkür eden Başkan Bilal Uludağ, önümüzdeki aylarda birlikte hayata geçireceklerini projelerle mutfak sanatları ve gastronomi eğitimlerini Sarıçam’da yaygınlaştıracaklarını müjdeledi.    

Adana’nın zengin yemek kültürünü Anadolu’nun dört bir yanında tanıtan ve Çukurova’nın gastronomi turizminde öne çıkması için çaba harcayan Adanalı aşçılar, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ı ziyaret edip, 210 kursiyerin yararlandığı kasaplık eğitiminde verdiği destekten dolayı teşekkür etti.  Adana Aşçılar ve Pastacılar Derneği (ADAPADER) Başkanı Derviş Göçmen ve yönetim kurulu üyeleri,  Başkan Bilal Uludağ’a aşçı forması hediye edip, ücretsiz mesleki eğitimlerle Sarıçam halkına hizmet etmekten mutluluk duyacaklarını belirtti.
KASAPLIĞIN İNCELİKLERİNİ ÖĞRETTİLER
ADAPADER Başkanı Derviş Göçmen, yönetim kurulu üyeleri Hakan Balıkçı ve Mahmut Gülbeden ile birlikte Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ı makamında ziyaret etti. Başkan Derviş Göçmen, Akdeniz Aşçılar Federasyonu Başkanı Münir Tanak’ın hamiliğinde Çukurova’nın başkenti Adana’nın eşsiz mutfak kültürünü ve lezzetli yemekleri tanıtmak için yürüttükleri çalışmaları anlattı. Adana’yı gastronomi turizminde öne çıkarırken, geleceğin mutfak şeflerinin yetişmesi için ücretsiz akademik eğitim ve kurslara da büyük önem verdiklerini kaydeden Başkan Göçmen, Sarıçam Belediyesi’nin destekleri ve 210 kursiyerin katılımıyla düzenledikleri kasaplık kursunun da çok verimli geçtiğini ifade etti. Başkan Göçmen, derneğe forma sponsoru olan Sarıçam Belediyesi ile işbirliği içinde ilçede ücretsiz aşçılık ve pastacılık kursları düzenleyip, yöresel yemekler, pasta ve tatlı eğitimi vermekten memnuniyet duyacaklarını dile getirdi.
SARIÇAM’DA MUTFAK SANATLARI VE GASTRONOMİ EĞİTİMİ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ise kendisine hediye edilen aşçı formasını giyip, Adanalı aşçılarla birlikte anı fotoğrafı çektirdi. Sarıçamlıhemşehrilerine sunduğu mesleki eğitim hizmetinden dolayı ADAPADER yönetimine teşekkür eden Başkan Bilal Uludağ, önümüzdeki aylarda birlikte hayata geçireceklerini projelerle mutfak sanatları ve gastronomi eğitimlerini Sarıçam’da yaygınlaştıracaklarını müjdeledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.