Başkan Uludağ,”Kurban kesme eğitimi almak önemli”

DÜNYA 21.05.2018 - 13:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1785+ kez okundu.
 

Başkan Uludağ,”Kurban kesme eğitimi almak önemli”

Sarıçam Belediyesi ile Adana Aşçılar ve Pastacılar Derneği işbirliğinde” Kasaplık Kursu” (Kurban Keme ve Yüzme) eğitimi verildi. Belediye Başkanı Bilal Uludağ, göreve geldikleri ilk günden itibaren eğitim konusunda değişik kurumlar ve Sivil Toplum Kuruluşları ile(STK) verdikleri eğitimlere Kasaplık Kursu ile bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
Teorik bölümü Sarıçam Belediyesi Nikâh Salonu’nda yapılan ve 200 kişinin katıldığı Kasaplık Kursu Eğitimlerini Adana Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı Derviş Göçmen, Eğitmen Ramazan Değirmancı tarafından verildi.  2 gün süreyle yapılan teorik eğitimin ardından ise pratik eğitimler sahada tatbiki olarak yapıldı. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, görevde bulundukları süre içerisinde bu ve buna benzer birçok eğitim kursu hizmetlerine imza attıklarını ve ilçe halkının ilgisi ile karşılaştıklarını ifade etti. Bilal Uludağ, “Bu kursun açılmasında başta Adana Aşçılar ve Pastacılar Derneğine, KIrsal Hizmetleri Müdürlüğü birimimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Kursumuza da ilginin fazla olması ve verimli geçmesi bizleri son derece mutlu etti. Kurban kesimleri bilinçli olarak yapılırsa daha verimli olur. Bu nedenle kurban kesimi eğitimi almak önemli. Bundan sonra da değişik alanlarda kurslarımız sürecek.”dedi. Adana Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı Derviş Göçmen ise, Kasaplık Kursu Eğitimlerinin teorik ve pratik olarak verildiğini, kurban kesiminde yapılacak ve alınacak önlemlerin katılan kursiyerlere anlatıldığını söyledi. Derviş Göçmen,”Verilen kurs kapsamında ekibimiz içerisinde veteriner, uzman eğiticiler de bulunmaktadır. Kurban kesimi ise sahada tatbikatlı pratik olarak gerçekleştirildi ve oldukça güzel bir çalışma oldu. Böyle bir eğitimi planlayarak uygulayan Başta Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu Kasaplık Kursu eğitimine katılan kursiyerler ise, bu kursun açılmasında Sarıçam Belediyesine ve emeği geçenlere teşekkür ederek,”Çok önemli bilgiler edindik. Artık kurban kesimlerini daha bilinçli ve eğitimli olarak yapacağız.”dediler.  
Sarıçam Belediyesi ile Adana Aşçılar ve Pastacılar Derneği işbirliğinde” Kasaplık Kursu” (Kurban Keme ve Yüzme) eğitimi verildi. Belediye Başkanı Bilal Uludağ, göreve geldikleri ilk günden itibaren eğitim konusunda değişik kurumlar ve Sivil Toplum Kuruluşları ile(STK) verdikleri eğitimlere Kasaplık Kursu ile bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Teorik bölümü Sarıçam Belediyesi Nikâh Salonu’nda yapılan ve 200 kişinin katıldığı Kasaplık Kursu Eğitimlerini Adana Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı Derviş Göçmen, Eğitmen Ramazan Değirmancı tarafından verildi.  2 gün süreyle yapılan teorik eğitimin ardından ise pratik eğitimler sahada tatbiki olarak yapıldı.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, görevde bulundukları süre içerisinde bu ve buna benzer birçok eğitim kursu hizmetlerine imza attıklarını ve ilçe halkının ilgisi ile karşılaştıklarını ifade etti. Bilal Uludağ, “Bu kursun açılmasında başta Adana Aşçılar ve Pastacılar Derneğine, KIrsal Hizmetleri Müdürlüğü birimimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Kursumuza da ilginin fazla olması ve verimli geçmesi bizleri son derece mutlu etti. Kurban kesimleri bilinçli olarak yapılırsa daha verimli olur. Bu nedenle kurban kesimi eğitimi almak önemli. Bundan sonra da değişik alanlarda kurslarımız sürecek.”dedi.

Adana Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı Derviş Göçmen ise, Kasaplık Kursu Eğitimlerinin teorik ve pratik olarak verildiğini, kurban kesiminde yapılacak ve alınacak önlemlerin katılan kursiyerlere anlatıldığını söyledi. Derviş Göçmen,”Verilen kurs kapsamında ekibimiz içerisinde veteriner, uzman eğiticiler de bulunmaktadır. Kurban kesimi ise sahada tatbikatlı pratik olarak gerçekleştirildi ve oldukça güzel bir çalışma oldu. Böyle bir eğitimi planlayarak uygulayan Başta Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu

Kasaplık Kursu eğitimine katılan kursiyerler ise, bu kursun açılmasında Sarıçam Belediyesine ve emeği geçenlere teşekkür ederek,”Çok önemli bilgiler edindik. Artık kurban kesimlerini daha bilinçli ve eğitimli olarak yapacağız.”dediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.