Başkan Ünal ‘a emekçilerden tam destek .

SİYASET 31.10.2018 - 15:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1470+ kez okundu.
 

Başkan Ünal ‘a emekçilerden tam destek .

  Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal Belediye personeli ile bir araya gelerek geçen  4,5 yıllık süreçteki hizmetlerin  değerlendirmesinde bulundu . Belediyede çalışan tüm personelin katılım gösterdiği toplantıda konuşan başkan Boğaçhan Ünal personeline geçen süreç içerisinde verdikleri destek için teşekkür etti . Başkan Ünal toplantıda yaptığı konuşmada ” 4,5 yıldır personellerimiz ile birlikte iş birliği içerisinde hizmet etme gayreti gösterdik.Bugün Karataş adından söz ettiren bir ilçe oldu ise bunda siz değerli personellerimizin katkısının da farkında olduğumuzu bilmenizi isterim .Yeri geldi üzüldük , yeri geldi sevindik .Birlikte hareket ederek her sorunun üstesinden gelmeye çalıştık. Aile olduk , birlikte yürümeyi ,sırt sırta verip dik durmayı öğrendik . Biz ,  geçen 4,5 yıllık hizmet süresini öğrencilik olarak tabir ediyoruz. Bu öğrencilik 31 Mart 2019 da sona erecek ve diplomamız verilecek. Bu diploma halkımız tarafından verilirken , ustalık mertebesinde öğrenciliğe nokta koyarak , halkımızın taktiri ile görevimize devam edeceğimize yürekten inanıyorum . Bizler zor günler geçirsek de en büyük destekçimiz çalışanlarımız oldu . 4,5 yılda hiçbir belediye başkanının geçirmediği denetimler geçirdik ve hepsinden alnımızın akı ile çıktık .Bizler dürüst ve ilkeli  bireyler olarak hizmetlerimizi gerçekleştirir iken dedikodular ile bizleri yıpratmak isteyen, memlekete kazandırdığımız katma değeri görmezden gelip,  siyasi çıkar güdülerek yapılan karalamalara rağmen dik duruşumuzu göstererek hizmetlerimizi gerçekleştirdik . İyisi ile kötüsü ile geçirdiğimiz süreç içerisinde personellerimiz arasında ayrım gözetmeksizin eşitlik içerisinde kucak açtığımızı düşünüyorum.Yaşadığımız süreç birlikteliğimizin temellerini sağlamlaştırdı .Bu birlikteliğin devam edeceğine de inancımız tamdır .Bu süreçte bizlere desteğini hiçbir zaman esirgemeyen, gelişen ve güzelleşen Karataşımıza katkı koyan tüm personelimize teşekkür ediyorum. “dedi. Başkan Ünal toplantıya katılım gösteren personellerine teşekkür eder iken  2019 yılında yapılacak seçimlerde de  aday olacağını ve  sonrasında da göreve devam edeceği sinyalleri verdi.        

 

Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal Belediye personeli ile bir araya gelerek geçen  4,5 yıllık süreçteki hizmetlerin  değerlendirmesinde bulundu .

Belediyede çalışan tüm personelin katılım gösterdiği toplantıda konuşan başkan Boğaçhan Ünal personeline geçen süreç içerisinde verdikleri destek için teşekkür etti .

Başkan Ünal toplantıda yaptığı konuşmada ” 4,5 yıldır personellerimiz ile birlikte iş birliği içerisinde hizmet etme gayreti gösterdik.Bugün Karataş adından söz ettiren bir ilçe oldu ise bunda siz değerli personellerimizin katkısının da farkında olduğumuzu bilmenizi isterim .Yeri geldi üzüldük , yeri geldi sevindik .Birlikte hareket ederek her sorunun üstesinden gelmeye çalıştık. Aile olduk , birlikte yürümeyi ,sırt sırta verip dik durmayı öğrendik .

Biz ,  geçen 4,5 yıllık hizmet süresini öğrencilik olarak tabir ediyoruz. Bu öğrencilik 31 Mart 2019 da sona erecek ve diplomamız verilecek. Bu diploma halkımız tarafından verilirken , ustalık mertebesinde öğrenciliğe nokta koyarak , halkımızın taktiri ile görevimize devam edeceğimize yürekten inanıyorum .

Bizler zor günler geçirsek de en büyük destekçimiz çalışanlarımız oldu . 4,5 yılda hiçbir belediye başkanının geçirmediği denetimler geçirdik ve hepsinden alnımızın akı ile çıktık .Bizler dürüst ve ilkeli  bireyler olarak hizmetlerimizi gerçekleştirir iken dedikodular ile bizleri yıpratmak isteyen, memlekete kazandırdığımız katma değeri görmezden gelip,  siyasi çıkar güdülerek yapılan karalamalara rağmen dik duruşumuzu göstererek hizmetlerimizi gerçekleştirdik .

İyisi ile kötüsü ile geçirdiğimiz süreç içerisinde personellerimiz arasında ayrım gözetmeksizin eşitlik içerisinde kucak açtığımızı düşünüyorum.Yaşadığımız süreç birlikteliğimizin temellerini sağlamlaştırdı .Bu birlikteliğin devam edeceğine de inancımız tamdır .Bu süreçte bizlere desteğini hiçbir zaman esirgemeyen, gelişen ve güzelleşen Karataşımıza katkı koyan tüm personelimize teşekkür ediyorum. “dedi.

Başkan Ünal toplantıya katılım gösteren personellerine teşekkür eder iken  2019 yılında yapılacak seçimlerde de  aday olacağını ve  sonrasında da göreve devam edeceği sinyalleri verdi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.