Başkan Yardımcısı Yumuşak’a “Hayırlı olsun” ziyareti

GÜNDEM 15.12.2017 - 13:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1900+ kez okundu.
 

Başkan Yardımcısı Yumuşak’a “Hayırlı olsun” ziyareti

    ATO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine seçilen Muzaffer Emin Yumuşak’a, ATO’nun yanı sıra çeşitli kurum ve kuruluşlarda görev yapan temsilciler “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.   ATO Meclis Başkan Vekili Yüksel Yavuz, Meclis Üyesi İsmail Acı, Yüreğir BelediyeMeclis Üyesi Müslüm Susar, Adana Lokanta ve Kebapçılar Odası Başkanı M. Şefik Aslan, ATO Meslek Komitesi Üyeleri Ercan Matyar ve Emine Karamusaoğlu ile TOBB Genç Girişimciler Kurulu Üyesi Esra Atabay’dan oluşan Heyet, Muzaffer Emin Yumuşak’a başarı dileğinde bulundu.   Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Emin Yumuşak, daha önce bir olan Başkan Yardımcısı sayısının Yönetim Kurulu kararıyla gerçekleşen seçimle ikiye yükseltildiğini belirterek, “Hepimizin ortak amacı, 25 bin üyemize daha iyi hizmet verebilmektir. Adana Ticaret Odası olarak bugüne kadar sadece kentimizin ekonomisine değil sosyal ve kültürel sorunlarının çözümüne de katkı sunmayı görev edindik. Ortaya koyduğumuz performansla bunu da büyük ölçüde başardığımızı söyleyebilirim. Adana Ticaret Odası olarak daha yaşanılabilir ve güçlü Adana için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayarak çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

ATO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine seçilen Muzaffer Emin Yumuşak’a, ATO’nun yanı sıra çeşitli kurum ve kuruluşlarda görev yapan temsilciler “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

 

ATO Meclis Başkan Vekili Yüksel Yavuz, Meclis Üyesi İsmail Acı, Yüreğir BelediyeMeclis Üyesi Müslüm Susar, Adana Lokanta ve Kebapçılar Odası Başkanı M. Şefik Aslan, ATO Meslek Komitesi Üyeleri Ercan Matyar ve Emine Karamusaoğlu ile TOBB Genç Girişimciler Kurulu Üyesi Esra Atabay’dan oluşan Heyet, Muzaffer Emin Yumuşak’a başarı dileğinde bulundu.

 

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Emin Yumuşak, daha önce bir olan Başkan Yardımcısı sayısının Yönetim Kurulu kararıyla gerçekleşen seçimle ikiye yükseltildiğini belirterek, “Hepimizin ortak amacı, 25 bin üyemize daha iyi hizmet verebilmektir. Adana Ticaret Odası olarak bugüne kadar sadece kentimizin ekonomisine değil sosyal ve kültürel sorunlarının çözümüne de katkı sunmayı görev edindik. Ortaya koyduğumuz performansla bunu da büyük ölçüde başardığımızı söyleyebilirim. Adana Ticaret Odası olarak daha yaşanılabilir ve güçlü Adana için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayarak çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.