BAŞKANIN TERCİHİ VATANDAŞ SOFRASI

KÜLTÜR-SANAT 05.06.2017 - 13:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2186+ kez okundu.
 

BAŞKANIN TERCİHİ VATANDAŞ SOFRASI

  Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan eşi Mehtap Çelikcan ile birlikte vatandaşların sofralarına konuk olmaya devam ediyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı boyunca vatandaşlarla birlikte olup onlarla iftar yapan Başkan Çelikcan yemekten sonra çay sohbetleriyle ziyaretlerini sürdürüyor.   Yavuzlar Mahallesi'nde 2 çocuğu ile birlikte yaşayan Çiğdem Kaydul'un evine misafir olan ve onlarla iftar yapan Başkan Çelikcan çocuklara da bayramlık hediye etti. İftar sonrası eşi vefat eden Hatice Çelik'in evine uğrayıp birlikte çay içtiler. Aileler ziyaret için Mahmut Çelikcan ve eşine teşekkür ettiler.   Ramazan ayının maddi ve manevi bir çok güzelliklerin bir arada yaşandığı, rahmet, bereket ve mağfiret ayı olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan "Ramazan  dini açıdan taşıdığı önemle birlikte müminler arasında İslami açıdan ayrı bir önemi vardır. Sosyal açıdan da yardımlaşmanın ve dayanışmanın yüksek olduğu bir aydır. Biz de bu duygu ve düşüncelerle vatandaşlarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz.    Akşamları verilen sokak iftarları ile vatandaşalrımızla bir araya geliyoruz. Onlarla sohbet ediyoruz. İstek ve taleplerini dinliyoruz. Evlerine misafir olup çaylarını içiyoruz. Ramazan sevincini, coşkusunu birlikte yaşıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayını vatandaşlarımızla birlikte geçiriyoruz." şeklinde konuştu.

 

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan eşi Mehtap Çelikcan ile birlikte vatandaşların sofralarına konuk olmaya devam ediyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı boyunca vatandaşlarla birlikte olup onlarla iftar yapan Başkan Çelikcan yemekten sonra çay sohbetleriyle ziyaretlerini sürdürüyor.

 

Yavuzlar Mahallesi'nde 2 çocuğu ile birlikte yaşayan Çiğdem Kaydul'un evine misafir olan ve onlarla iftar yapan Başkan Çelikcan çocuklara da bayramlık hediye etti. İftar sonrası eşi vefat eden Hatice Çelik'in evine uğrayıp birlikte çay içtiler. Aileler ziyaret için Mahmut Çelikcan ve eşine teşekkür ettiler.

 

Ramazan ayının maddi ve manevi bir çok güzelliklerin bir arada yaşandığı, rahmet, bereket ve mağfiret ayı olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan "Ramazan  dini açıdan taşıdığı önemle birlikte müminler arasında İslami açıdan ayrı bir önemi vardır. Sosyal açıdan da yardımlaşmanın ve dayanışmanın yüksek olduğu bir aydır. Biz de bu duygu ve düşüncelerle vatandaşlarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz.

 

 Akşamları verilen sokak iftarları ile vatandaşalrımızla bir araya geliyoruz. Onlarla sohbet ediyoruz. İstek ve taleplerini dinliyoruz. Evlerine misafir olup çaylarını içiyoruz. Ramazan sevincini, coşkusunu birlikte yaşıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayını vatandaşlarımızla birlikte geçiriyoruz." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.