Başkan Filik; Yumurtalık Keşfedilmemiş Bir Cennet...

TURİZM 16.08.2016 - 13:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2424+ kez okundu.
 

Başkan Filik; Yumurtalık Keşfedilmemiş Bir Cennet...

  Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş FİLİK, Yumurtalık Plajında halk ile buluştu. İlçeye gelen tatilcilerin ilçemiz ile ilgili görüşlerini alarak tatilcilere hoş geldiniz dedi.   Başkan Filik, tatilcilerin geçmiş yıllara göre memnuniyetlerini dile getirdiklerini belirterek, son 2 yılda turizme yönelik yatırım yaptıklarını ve Adana Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak su, ilaçlama, temizlik ve altyapı sorunlarını çözdüklerini söyledi.   Yumurtalık keşfedilmemiş cennet diyerek sözlerine devam eden Başkan Filik; tatilcilere ilçemizi tercih ettikleri için teşekkür ederken, Adana'nın ve doğu Akdeniz'in tek Mavi Bayraklı Plajı olan Yumurtalık'a yerli ve yabancı turistler ile yatırımcıları davet etti.

 

Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş FİLİK, Yumurtalık Plajında halk ile buluştu. İlçeye gelen tatilcilerin ilçemiz ile ilgili görüşlerini alarak tatilcilere hoş geldiniz dedi.

 

Başkan Filik, tatilcilerin geçmiş yıllara göre memnuniyetlerini dile getirdiklerini belirterek, son 2 yılda turizme yönelik yatırım yaptıklarını ve Adana Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak su, ilaçlama, temizlik ve altyapı sorunlarını çözdüklerini söyledi.

 

Yumurtalık keşfedilmemiş cennet diyerek sözlerine devam eden Başkan Filik; tatilcilere ilçemizi tercih ettikleri için teşekkür ederken, Adana'nın ve doğu Akdeniz'in tek Mavi Bayraklı Plajı olan Yumurtalık'a yerli ve yabancı turistler ile yatırımcıları davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.