“Başkanlık maaşı almayacağım”

GÜNDEM 13.11.2019 - 17:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2176+ kez okundu.
 

“Başkanlık maaşı almayacağım”

İKİ YILLIK MAAŞI BAĞIŞLAYACAK  Adana’nın en büyük araç alım satım merkezi Oto Center’da başkanlık seçimine iki ay var. 11 Ocak’taki seçim için Oto Galericiler Sitesi 2. Başkanı Mahmut Şen de adaylığını açıkladı. Şen, “Siteyi daha ileriye taşımak istiyorum. Gönülden bir hizmet için adayım. İki yıl aylık almadan çalışacağım” dedi.  ÖNEMLİ KATKIMIZ VAR  Oto Galericiler Sitesi’nde yönetime geldikleri günden bu yana önemli katkıda bulunduklarını anlatan Şen,”Sitenin girişi, bazı yerlerin altyapısı ile yolları bozuktu. Büyükşehir ve ilçe belediyelerinden aldığımız desteklerle de buraların onarımını yaptık çevre düzenini gerçekleştirdik” diye konuştu.  KONFORLU BİR SİTE İÇİN ÇALIŞTIK Sitenin her açıdan daha konforlu, düzenli ve güvenlikli olması için büyük çaba harcadıklarına dikkat çeken Şen, güvenlik ve ışıklandırma sistemleriyle ilgili sorunları çözdüklerini kaydetti.  Şen, siteye postanenin açılmasıyla galericilerin tebligat ve bazı alım satım işlemlerinden gelecek havaleleri sorunsuz çözümlediklerine vurgu yaptı.  SÖZLERİMİZİ YERİNE GETİRDİK  Şen, Oto Center’ı her yönden daha ileriye taşımak istediğini belirterek bunun için 283 galericinin oyuna talip olduğunu dile getirdi. Seçildikleri günden bu yana verdikleri sözleri yerine getirmenin huzurunu yaşadığını ifade eden Şen, “Gönülden hizmet için yola çıktım. Güzel işler yapacağımızı biliyorum” diye konuştu.  KISA VE UZUN VADELİ PLANLAR  Oto Galericiler Sitesi Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Mahmut Şen, otomotiv sektöründe ciddi ekonomik darboğaz yaşandığını, bunu kısa ve uzun vadeli planlarla aşmak istediklerini söyledi. Şen, “Site içinde açtığımız oto pazarının tanıtımını daha iyi yapacağız. Doğu ve İç Anadolu’nun önemli bir pazarı olmak istiyoruz. Bu noktada ciddi çalışmalarımız olacak” dedi. ŞAKİR KARA DA DESTEK VERİYOR  Oto Galericiler Sitesi Başkanı Şakir Kara, bu dönem aday olmayacağını belirterek, adaylığını açıklayan site 2. başkanı Mahmut Şen’e tam destek vereceğini söyledi. Şen, şöyle konuştu: “Gönülden başkanlık için kolları sıvadım. Galericiler Sitesi’ni daha ileriyi taşımak istiyoruz. Yönetimdeki arkadaşların katkısıyla bu işi başaracağız. Kimsenin şüphesi olmasın.”

İKİ YILLIK MAAŞI BAĞIŞLAYACAK 

Adana’nın en büyük araç alım satım merkezi Oto Center’da başkanlık seçimine iki ay var. 11 Ocak’taki seçim için Oto Galericiler Sitesi 2. Başkanı Mahmut Şen de adaylığını açıkladı. Şen, “Siteyi daha ileriye taşımak istiyorum. Gönülden bir hizmet için adayım. İki yıl aylık almadan çalışacağım” dedi. 
ÖNEMLİ KATKIMIZ VAR 
Oto Galericiler Sitesi’nde yönetime geldikleri günden bu yana önemli katkıda bulunduklarını anlatan Şen,”Sitenin girişi, bazı yerlerin altyapısı ile yolları bozuktu. Büyükşehir ve ilçe belediyelerinden aldığımız desteklerle de buraların onarımını yaptık çevre düzenini gerçekleştirdik” diye konuştu. 
KONFORLU BİR SİTE İÇİN ÇALIŞTIK
Sitenin her açıdan daha konforlu, düzenli ve güvenlikli olması için büyük çaba harcadıklarına dikkat çeken Şen, güvenlik ve ışıklandırma sistemleriyle ilgili sorunları çözdüklerini kaydetti.  Şen, siteye postanenin açılmasıyla galericilerin tebligat ve bazı alım satım işlemlerinden gelecek havaleleri sorunsuz çözümlediklerine vurgu yaptı. 
SÖZLERİMİZİ YERİNE GETİRDİK 
Şen, Oto Center’ı her yönden daha ileriye taşımak istediğini belirterek bunun için 283 galericinin oyuna talip olduğunu dile getirdi. Seçildikleri günden bu yana verdikleri sözleri yerine getirmenin huzurunu yaşadığını ifade eden Şen, “Gönülden hizmet için yola çıktım. Güzel işler yapacağımızı biliyorum” diye konuştu. 
KISA VE UZUN VADELİ PLANLAR 
Oto Galericiler Sitesi Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Mahmut Şen, otomotiv sektöründe ciddi ekonomik darboğaz yaşandığını, bunu kısa ve uzun vadeli planlarla aşmak istediklerini söyledi. Şen, “Site içinde açtığımız oto pazarının tanıtımını daha iyi yapacağız. Doğu ve İç Anadolu’nun önemli bir pazarı olmak istiyoruz. Bu noktada ciddi çalışmalarımız olacak” dedi.
ŞAKİR KARA DA DESTEK VERİYOR 
Oto Galericiler Sitesi Başkanı Şakir Kara, bu dönem aday olmayacağını belirterek, adaylığını açıklayan site 2. başkanı Mahmut Şen’e tam destek vereceğini söyledi. Şen, şöyle konuştu: “Gönülden başkanlık için kolları sıvadım. Galericiler Sitesi’ni daha ileriyi taşımak istiyoruz. Yönetimdeki arkadaşların katkısıyla bu işi başaracağız. Kimsenin şüphesi olmasın.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.