Batuhan İşçiler Adana Demirspor'da

SPOR 06.08.2017 - 15:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1772+ kez okundu.
 

Batuhan İşçiler Adana Demirspor'da

    Adana Demirspor, Bucaspor'dan kiraladığı 22 yaşındaki sol bek oyuncusu Batuhan İşçiler ile 1 yıllık resmi sözleşme imzaladı Aytaç Durak Tesisleri'nde gerçekleşen imza törenine Adana Demirspor Kulübü İkinci Başkanı İmam Gazali Hıradağı ve Basın Sözcüsü Casim Korkmaz katıldı. Adana Demirspor gibi büyük bir camiaya geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Batuhan İşçiler " Bu forma için takımım için ve mavi lacivertli taraftarlar için elimden gelen gayreti göstereceğim. Transferimde emeği geçen başkanıma ve yöneticilerime çok teşekkür ederim"dedi.  

 

 

Adana Demirspor, Bucaspor'dan kiraladığı 22 yaşındaki sol bek oyuncusu Batuhan İşçiler ile 1 yıllık resmi sözleşme imzaladı

Aytaç Durak Tesisleri'nde gerçekleşen imza törenine Adana Demirspor Kulübü İkinci Başkanı İmam Gazali Hıradağı ve Basın Sözcüsü Casim Korkmaz katıldı.

Adana Demirspor gibi büyük bir camiaya geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Batuhan İşçiler " Bu forma için takımım için ve mavi lacivertli taraftarlar için elimden gelen gayreti göstereceğim. Transferimde emeği geçen başkanıma ve yöneticilerime çok teşekkür ederim"dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.