BAYRAK’TAN ŞEHİT ANNESİNE ZİYARET

SİYASET 14.05.2018 - 11:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2420+ kez okundu.
 

BAYRAK’TAN ŞEHİT ANNESİNE ZİYARET

“HER ZAMAN EMRİNİZDEYİZ” AK Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Dr. Halis Bayrak, annelerin hürmetlerin en büyüğünü hak ettiğini ifade ederek, “Annelerimiz bizim için bir gün değil, her gün önemli” dedi.
AK Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Dr. Halis Bayrak yoğun programları arasında Anneler Günü’nü unutmadı. Kozan programı için çıktığı yolda, tarlada çalışan anneleri gören Dr. Halis Bayrak, çamura aldırmadan yanlarına gitti. Bayrak, emeğin, sevginin ve şefkatin timsali olan annelerin her zaman ve her yerde yanında olduklarını belirterek, “Sizler, tarlada sırtınızda çocuklarınızla çalışarak büyük fedakârlık yapıyorsunuz. Allah sizlerden razı olsun” dedi. Annelerin gününü kutlayan Bayrak, onlara gül dağıtıp, hatıra fotoğrafı çektirdi.   ŞEHİT ANNESİNE ZİYARET Halis Bayrak’ın, 1994 yılında Kars Kağızman'da şehit düşen Deniz Yertutan’ın annesi Pakize Yertutan’a ziyaretinde duygusal anlar yaşandı. Bayrak, Türkiye’nin bekası, istikbali için evladını şehit vermiş ailelerimizin her zaman yanında olduklarını ifade ederek, “Pakize annemiz emeklerin en büyüğünü vermiş aslan gibi bir evlat yetiştirmiş. Fedakârlıkların en büyüğünü yapmış, ülkemizin bekası, istikbali için evladını şehit vermiş. Vatan için, bayrak için canlarını fedan eden yiğitlerimizin, yiğit annelerinin hakkını ödeyemeyiz” dedi. Bayrak, şehit annesinin elini öpüp Anneler Günü’nü kutlarken, “Devletimiz her daim şehit ailelerimizin yanında ve onları yalnız bırakmıyor. Biz bugün burada annemizi bu önemli günde ziyaret ederek hayır duasını almak istedik. Bizlerden biz isteğiniz olursa, başımızın üstünde yeriniz var çünkü sizler bize şehitlerimizin emanetisiniz ve her zaman emrinizdeyiz” dedi. Şehit annesi Pakize Yertutan ise, Baykra’a nazik ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, “Oğlum Deniz, milletimiz için, devletimiz için, namusumuz için şehit düştü. Oğlumun eşi ve çocuğuna devletimiz çok iyi bakıyor. Allah devletimize zeval vermesin. Ziyaretiniz için ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.  
“HER ZAMAN EMRİNİZDEYİZ” AK Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Dr. Halis Bayrak, annelerin hürmetlerin en büyüğünü hak ettiğini ifade ederek, “Annelerimiz bizim için bir gün değil, her gün önemli” dedi.

AK Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Dr. Halis Bayrak yoğun programları arasında Anneler Günü’nü unutmadı. Kozan programı için çıktığı yolda, tarlada çalışan anneleri gören Dr. Halis Bayrak, çamura aldırmadan yanlarına gitti. Bayrak, emeğin, sevginin ve şefkatin timsali olan annelerin her zaman ve her yerde yanında olduklarını belirterek, “Sizler, tarlada sırtınızda çocuklarınızla çalışarak büyük fedakârlık yapıyorsunuz. Allah sizlerden razı olsun” dedi. Annelerin gününü kutlayan Bayrak, onlara gül dağıtıp, hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

ŞEHİT ANNESİNE ZİYARET

Halis Bayrak’ın, 1994 yılında Kars Kağızman'da şehit düşen Deniz Yertutan’ın annesi Pakize Yertutan’a ziyaretinde duygusal anlar yaşandı. Bayrak, Türkiye’nin bekası, istikbali için evladını şehit vermiş ailelerimizin her zaman yanında olduklarını ifade ederek, “Pakize annemiz emeklerin en büyüğünü vermiş aslan gibi bir evlat yetiştirmiş. Fedakârlıkların en büyüğünü yapmış, ülkemizin bekası, istikbali için evladını şehit vermiş. Vatan için, bayrak için canlarını fedan eden yiğitlerimizin, yiğit annelerinin hakkını ödeyemeyiz” dedi.

Bayrak, şehit annesinin elini öpüp Anneler Günü’nü kutlarken, “Devletimiz her daim şehit ailelerimizin yanında ve onları yalnız bırakmıyor. Biz bugün burada annemizi bu önemli günde ziyaret ederek hayır duasını almak istedik. Bizlerden biz isteğiniz olursa, başımızın üstünde yeriniz var çünkü sizler bize şehitlerimizin emanetisiniz ve her zaman emrinizdeyiz” dedi.

Şehit annesi Pakize Yertutan ise, Baykra’a nazik ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, “Oğlum Deniz, milletimiz için, devletimiz için, namusumuz için şehit düştü. Oğlumun eşi ve çocuğuna devletimiz çok iyi bakıyor. Allah devletimize zeval vermesin. Ziyaretiniz için ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.