Bayrama ‘suyla’ hazırlanın Suyla gelen bayram güzelliği

11.06.2018 - 09:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2525+ kez okundu.
 

Bayrama ‘suyla’ hazırlanın Suyla gelen bayram güzelliği

Dermatoloji Uzmanı Dr. Neslihan Dönmez, bayrama cildini tazelemiş olarak girmek isteyenlere, su basıncı ve vakumlama tekniğiyle yapılan cilt bakımını önerdi
YAKLAŞAN bayram öncesi ciltlerini tazelemek isteyen kadınlar yöntem arayışı içine girerken, Dermatoloji Uzmanı Dr. Neslihan Dönmez, su basıncı ve vakumlama tekniğiyle yapılan cilt bakımını tavsiye etti. Medical Park Tarsus Hastanesi’nden Uzm. Dr. Dönmez, bu teknikle temiz ve aydınlık bir cilde kavuşmanın mümkün olduğunu belirterek, “Su basıncı ve vakumlama tekniği el değmeden uygulanır. Herkese yapılabilir ve yan etkisi olmaz” dedi.   20 DAKİKADA UYGULANIYOR Su basıncı ve vakumlama tekniğinde 3 solüsyon kullanıldığını kaydeden Uzm. Dr. Neslihan Dönmez, “Solüsyonun biri, ölü cildi aynı anda yumuşatır ve soyar. Ayrıca laktikasit aşılar. İkinci solüsyon ciltteki siyah noktaları derinlemesine temizler. Diğer solüsyon ise cildi nemlendirir ve besler” dedi. Uzm. Dr. Dönmez, bu tekniğin 20 dakikada uygulandığını, işlem sonrası kişinin hemen günlük yaşamına dönebildiğini söyledi.   LEKE TEDAVİSİNDE DE KULLANILIYOR Medical Park Tarsus Hastanesi Dermatoloji Uzmanı Dr. Neslihan Dönmez, su basıncı ve vakumlama tekniğinin kullanıldığı alanları şöyle sıraladı: Cilt yenileme Antiaging Akne tedavisi Sivilce yaraları Renk düzensizlikleri Kan dolaşımının hızlandırılması Siyah nokta temizliği Güneş lekesi tedavisi Yara izi tedavisi Kırışıklık tedavisi Ürün yedirme      
Dermatoloji Uzmanı Dr. Neslihan Dönmez, bayrama cildini tazelemiş olarak girmek isteyenlere, su basıncı ve vakumlama tekniğiyle yapılan cilt bakımını önerdi

YAKLAŞAN bayram öncesi ciltlerini tazelemek isteyen kadınlar yöntem arayışı içine girerken, Dermatoloji Uzmanı Dr. Neslihan Dönmez, su basıncı ve vakumlama tekniğiyle yapılan cilt bakımını tavsiye etti. Medical Park Tarsus Hastanesi’nden Uzm. Dr. Dönmez, bu teknikle temiz ve aydınlık bir cilde kavuşmanın mümkün olduğunu belirterek, “Su basıncı ve vakumlama tekniği el değmeden uygulanır. Herkese yapılabilir ve yan etkisi olmaz” dedi.

 

20 DAKİKADA UYGULANIYOR

Su basıncı ve vakumlama tekniğinde 3 solüsyon kullanıldığını kaydeden Uzm. Dr. Neslihan Dönmez, “Solüsyonun biri, ölü cildi aynı anda yumuşatır ve soyar. Ayrıca laktikasit aşılar. İkinci solüsyon ciltteki siyah noktaları derinlemesine temizler. Diğer solüsyon ise cildi nemlendirir ve besler” dedi. Uzm. Dr. Dönmez, bu tekniğin 20 dakikada uygulandığını, işlem sonrası kişinin hemen günlük yaşamına dönebildiğini söyledi.

 

LEKE TEDAVİSİNDE DE KULLANILIYOR

Medical Park Tarsus Hastanesi Dermatoloji Uzmanı Dr. Neslihan Dönmez, su basıncı ve vakumlama tekniğinin kullanıldığı alanları şöyle sıraladı:

Cilt yenileme

Antiaging

Akne tedavisi

Sivilce yaraları

Renk düzensizlikleri

Kan dolaşımının hızlandırılması

Siyah nokta temizliği

Güneş lekesi tedavisi

Yara izi tedavisi

Kırışıklık tedavisi

Ürün yedirme

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.