Bebekli Kilise Başrahibi annesini kaybetti

07.01.2019 - 15:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2931+ kez okundu.
 

Bebekli Kilise Başrahibi annesini kaybetti

  Adana’daki Saint Paul Kilisesi (Bebekli Kilise) Başrahibi Francis Dondu, annesi Carmina Dondu’yu kaybetti.  Vatikan’a bağlı faaliyetlerini sürdüren kilisede 12 yıldan bu yana görev yapan Başrahip Dondu, annesinin cenazesi için Hindistan’ın Balehonnur şehri Karnataka bölgesine gitti. Bu arada, Pazar günü yapılan ayinde Katolik Hıristiyanlar, Başrahip Dondu’nun annesi için dua etti. Başrahip Dondu’yu Adana yaşayan Türk ve müslüman dostları da telefonla arayıp başsağlığı diledi. Roma'da bulunan Papalık Gregorian Üniversitesi mezunu Başrahip Dondu, aynı zamanda ekonomi eğitimi de gördü.

 

Adana’daki Saint Paul Kilisesi (Bebekli Kilise) Başrahibi Francis Dondu, annesi Carmina Dondu’yu kaybetti. 
Vatikan’a bağlı faaliyetlerini sürdüren kilisede 12 yıldan bu yana görev yapan Başrahip Dondu, annesinin cenazesi için Hindistan’ın Balehonnur şehri Karnataka bölgesine gitti. Bu arada, Pazar günü yapılan ayinde Katolik Hıristiyanlar, Başrahip Dondu’nun annesi için dua etti. Başrahip Dondu’yu Adana yaşayan Türk ve müslüman dostları da telefonla arayıp başsağlığı diledi. Roma'da bulunan Papalık Gregorian Üniversitesi mezunu Başrahip Dondu, aynı zamanda ekonomi eğitimi de gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.