BELEDİYE BAŞKANLARINDAN VALİ ELBAN’A ZİYARET

GÜNDEM 08.07.2020 - 15:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1223+ kez okundu.
 

BELEDİYE BAŞKANLARINDAN VALİ ELBAN’A ZİYARET

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz ve Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik, Vali Süleyman Elban’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Önemli iki sahil ilçesi olan Karataş ve Yumurtalık’ın genel durumlarının da konuşulduğu ziyaretlerde Vali Elban; Adana’yı tüm ilçeleriyle beraber bir bütün olarak değerlendirdiklerini, bu bütünün içinde sahip olduğu potansiyellerle Karataş ve Yumurtalık’ın önemli ilçeler olduğunu söyledi ve Adana’da topyekûn bir kalkınma gerçekleştirmek için belediye başkanları ile diyalog halinde olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi. Ziyaretler, ilçelerle ilgili yapılan çeşitli değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz ve Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik, Vali Süleyman Elban’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Önemli iki sahil ilçesi olan Karataş ve Yumurtalık’ın genel durumlarının da konuşulduğu ziyaretlerde Vali Elban; Adana’yı tüm ilçeleriyle beraber bir bütün olarak değerlendirdiklerini, bu bütünün içinde sahip olduğu potansiyellerle Karataş ve Yumurtalık’ın önemli ilçeler olduğunu söyledi ve Adana’da topyekûn bir kalkınma gerçekleştirmek için belediye başkanları ile diyalog halinde olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Ziyaretler, ilçelerle ilgili yapılan çeşitli değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.