Belediye Meclisinden Barış Pınarı Harekatı’na Asker Selamı ile destek

SİYASET 19.10.2019 - 13:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1613+ kez okundu.
 

Belediye Meclisinden Barış Pınarı Harekatı’na Asker Selamı ile destek

    Adana’nın Kozan  ilçesi Belediye meclisi Barış Pınarı Harekatı’na asker selamı vererek destek verdiler.   Kozan Belediyesi olağanüstü meclis toplantısını Belediye Başkanı Kazım Özgan  başkanlığında gerçekleştirdi.   Toplantıda TSK tarafından Fırat’ın doğusuna yönelik düzenlenen Barış Pınarı Harekatı’na da değinildi.   Toplantıya katılan AK Parti gurubu adına söz alan Abdullah Avcı ,MHP gurubu adına söz alan Yusuf Eroğlu ve Meclis üyeleri birer konuşma yaparak  Barış Pınarı Harekatı’na ortak destek mesajı  verdi.   Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan Mecliste yaptığı konuşmada;Türk Silahlı Kuvvetlerinin  Suriye’nin kuzeyinde terör örgütlerine yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatında Allah kahraman Mehmetçiğimizin her daim yanında olsun, ordumuzu muzaffer eylesin Türkiye Cumhuriyeti’nin birlik ve bütünlüğüne yönelik her türlü tehdit ve tehlikeyi bertaraf etme gücü ve hakkımız var.  "Türkiye, kendisine karşı terörist saldırıları ortadan kaldırmak, kendi topraklarından göç etmek zorunda bırakılan insanlara güvenli bölge oluşturup ülkelerine dönmeyi sağlamak ve Suriye’nin toprak bütünlüğünü korumak amacıyla bu operasyonu gerçekleştirmektedir" "Tarihi boyunca kazandığı zaferlerle şanına şan katan ordumuz Barış Pınarı Harekatı ile Fırat'ın doğusunu da PKK/YPG ve DEAŞ teröründen temizleyecek, bölgeye barış, huzur ve istikrar getirecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Türk milleti tek yürek ordusunun, kahraman Mehmetçiğinin yanındadır. Allah yâr ve yardımcımız olsun." Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla geçmişte başarıyla gerçekleştirilen Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatı gibi bugün de gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekatı’nın amacına ulaşacağına yönelik inancımız sonsuzdur Ülkemize karşı yapılan her türlü kirli planlar kahraman Türk ordumuzun mücadelesi ile bir kez daha bertaraf edilecektir. Ülkemizin bekası, şehitlerimizin kanı, mazlumların ve masumların feryadı için Allah ordumuzu muzaffer eylesin. Konuşmalardan sonra Barış Pınarı Harekatı ortak bildiri meclis üyesi Hazım Dağlı tarafından okunarak oy birliği ile kabul edildi. Oylamanın ardından fetih suresi okunup dualar edildi.    

 

 

Adana’nın Kozan  ilçesi Belediye meclisi Barış Pınarı Harekatı’na asker selamı vererek destek verdiler.

 

Kozan Belediyesi olağanüstü meclis toplantısını Belediye Başkanı Kazım Özgan  başkanlığında gerçekleştirdi.

 

Toplantıda TSK tarafından Fırat’ın doğusuna yönelik düzenlenen Barış Pınarı Harekatı’na da değinildi.

 

Toplantıya katılan AK Parti gurubu adına söz alan Abdullah Avcı ,MHP gurubu adına söz alan Yusuf Eroğlu ve Meclis üyeleri birer konuşma yaparak  Barış Pınarı Harekatı’na ortak destek mesajı  verdi.

 

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan Mecliste yaptığı konuşmada;Türk Silahlı Kuvvetlerinin  Suriye’nin kuzeyinde terör örgütlerine yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatında Allah kahraman Mehmetçiğimizin her daim yanında olsun, ordumuzu muzaffer eylesin

Türkiye Cumhuriyeti’nin birlik ve bütünlüğüne yönelik her türlü tehdit ve tehlikeyi bertaraf etme gücü ve hakkımız var.

 "Türkiye, kendisine karşı terörist saldırıları ortadan kaldırmak, kendi topraklarından göç etmek zorunda bırakılan insanlara güvenli bölge oluşturup ülkelerine dönmeyi sağlamak ve Suriye’nin toprak bütünlüğünü korumak amacıyla bu operasyonu gerçekleştirmektedir"

"Tarihi boyunca kazandığı zaferlerle şanına şan katan ordumuz Barış Pınarı Harekatı ile Fırat'ın doğusunu da PKK/YPG ve DEAŞ teröründen temizleyecek, bölgeye barış, huzur ve istikrar getirecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Türk milleti tek yürek ordusunun, kahraman Mehmetçiğinin yanındadır. Allah yâr ve yardımcımız olsun."

Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla geçmişte başarıyla gerçekleştirilen Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatı gibi bugün de gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekatı’nın amacına ulaşacağına yönelik inancımız sonsuzdur

Ülkemize karşı yapılan her türlü kirli planlar kahraman Türk ordumuzun mücadelesi ile bir kez daha bertaraf edilecektir. Ülkemizin bekası, şehitlerimizin kanı, mazlumların ve masumların feryadı için Allah ordumuzu muzaffer eylesin.

Konuşmalardan sonra Barış Pınarı Harekatı ortak bildiri meclis üyesi Hazım Dağlı tarafından okunarak oy birliği ile kabul edildi.

Oylamanın ardından fetih suresi okunup dualar edildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.