“Ben değil, ülkem ne olacak deme zamanı”

SİYASET 09.05.2018 - 12:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1089+ kez okundu.
 

“Ben değil, ülkem ne olacak deme zamanı”

CHP Kurultay Delegesi Hasan Aslan, ülke zor bir dönemden geçerken “ben ne olacağım?” demek yerine, “Ülkem ne olacak” deme zamanı olduğunu belirterek,
“Böyle bir ortamda milletvekili olmaktan öte partimizin ve halkımızın, ülkemizin zaferinin çok daha önemli olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle adaylık başvurusu yapmayı düşünmedim. Ancak bu süreçte partimin bana vereceği üyelik dahil her ne görev olursa canla başla yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.  CHP’li Aslan’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ve partililere verdiği mesajı yüzlerce beğeni ve 100’ün üzerinde yorum aldı. CHP Kurultay Delegesi Hasan Aslan’ın açıklaması şöyle: “Değerli yoldaşlarım, sevgili dostlarım, çok genç yaşlarımdan bu yana siyasetin içindeyim ve ülkemin geleceği için mücadele ediyorum. Ülkemde kardeşliğin, barışın ve huzurun tesisi için bugüne kadar her türlü fedakarlığı yaptım, yapmaya da devam edeceğimi beni tanıyan dostlarım çok iyi bilirler. Siyasette ve yaşamımın her alanında benim için olmazsa olmazım, kazanılanın eşit paylaşılması, yani emeğin mutlaka hak ettiği karşılığı bulmasıdır. Beni tanıyan herkes bilir ki, partim ve inandığım ilkelerim uğruna hiç bir şey beklemeden, eğilmeden, bükülmeden, dolanmadan üzerime düşen görevi bugüne kadar karşılıksız yapmış biriyim. Türkiye’nin bu zor günlerinde daha fazlasını yapmak zorundayım, zorundayız. 24 Haziran 2018’de yapılacak milletvekilliği seçimlerinde, AKP'nin ülkemizi düşürdüğü bu kötü durumdan kurtarmak için mücadele etmek dururken ‘Ben ne olacağım değil ülkem ne olacak’ demenin zamanıdır. Böyle bir ortamda milletvekili olmaktan öte partimizin ve halkımızın, ülkemizin zaferinin çok daha önemli olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle adaylık başvurusu yapmayı düşünmedim. Ancak bu süreçte partimin bana vereceği üyelik dahil görevi her ne olursa; canla başla yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın.”
CHP Kurultay Delegesi Hasan Aslan, ülke zor bir dönemden geçerken “ben ne olacağım?” demek yerine, “Ülkem ne olacak” deme zamanı olduğunu belirterek,

“Böyle bir ortamda milletvekili olmaktan öte partimizin ve halkımızın, ülkemizin zaferinin çok daha önemli olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle adaylık başvurusu yapmayı düşünmedim. Ancak bu süreçte partimin bana vereceği üyelik dahil her ne görev olursa canla başla yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi. 
CHP’li Aslan’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ve partililere verdiği mesajı yüzlerce beğeni ve 100’ün üzerinde yorum aldı. CHP Kurultay Delegesi Hasan Aslan’ın açıklaması şöyle:
“Değerli yoldaşlarım, sevgili dostlarım, çok genç yaşlarımdan bu yana siyasetin içindeyim ve ülkemin geleceği için mücadele ediyorum. Ülkemde kardeşliğin, barışın ve huzurun tesisi için bugüne kadar her türlü fedakarlığı yaptım, yapmaya da devam edeceğimi beni tanıyan dostlarım çok iyi bilirler. Siyasette ve yaşamımın her alanında benim için olmazsa olmazım, kazanılanın eşit paylaşılması, yani emeğin mutlaka hak ettiği karşılığı bulmasıdır. Beni tanıyan herkes bilir ki, partim ve inandığım ilkelerim uğruna hiç bir şey beklemeden, eğilmeden, bükülmeden, dolanmadan üzerime düşen görevi bugüne kadar karşılıksız yapmış biriyim. Türkiye’nin bu zor günlerinde daha fazlasını yapmak zorundayım, zorundayız. 24 Haziran 2018’de yapılacak milletvekilliği seçimlerinde, AKP'nin ülkemizi düşürdüğü bu kötü durumdan kurtarmak için mücadele etmek dururken ‘Ben ne olacağım değil ülkem ne olacak’ demenin zamanıdır. Böyle bir ortamda milletvekili olmaktan öte partimizin ve halkımızın, ülkemizin zaferinin çok daha önemli olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle adaylık başvurusu yapmayı düşünmedim. Ancak bu süreçte partimin bana vereceği üyelik dahil görevi her ne olursa; canla başla yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.