“Benim babam hep birincidir”

DÜNYA 20.06.2018 - 08:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1302+ kez okundu.
 

“Benim babam hep birincidir”

Bütün bir yıla yaydığı kültürel ve sanatsal faaliyetleriyle Adana’nın sosyal yaşamını canlandıran Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Babalar Günü’nde dünya otomotiv devi Fiat ile ortaklaşa renkli bir etkinliğe imza attı.
Düzenlediği birbirinden eğlenceli aktivitelerle özel gün ve geceleri anlamlı hale getiren Optimum AVM, Babalar Günü’nde Fiat’ın yarış otomobili Egea’yı ziyaretçileriyle buluşturdu.    Babalar Günü’nün kutlandığı organizasyonda “Benim babam hep birincidir” sloganı ile karşılanan konuklar, Fiat’ın pistlerde yarışan performans aracı Egea ile tanışmanın mutluluğunu yaşadı.  Yarış otomobilini yakından inceleyen misafirler,  “Yılın en iyi babası” kupası sürprizi ile keyifli anlar geçirdi.    Yarışmalarda ilk üçe girenler için hazırlanan kürsüye eşleri ve çocukları ile birlikte çıkıp “Yılın en iyi babası” kupasını kaldıran ziyaretçiler, sıra dışı bir heyecan ve deneyim ile eğlencenin tadını çıkardı.   Bu unutulmaz anlarını kalıcı hale getirmek için objektifin karşısına geçen aileler Babalar Günü anısını fotoğraflarla ölümsüzleştirdiler.   Çocuklarının gözünde birer kahraman olan babalar, “Yılın en iyi babası” kupası çektiği fotoğraflarla ile hoşça vakit geçirmenin ayrıcalığını yaşadılar.  
Bütün bir yıla yaydığı kültürel ve sanatsal faaliyetleriyle Adana’nın sosyal yaşamını canlandıran Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Babalar Günü’nde dünya otomotiv devi Fiat ile ortaklaşa renkli bir etkinliğe imza attı.

Düzenlediği birbirinden eğlenceli aktivitelerle özel gün ve geceleri anlamlı hale getiren Optimum AVM, Babalar Günü’nde Fiat’ın yarış otomobili Egea’yı ziyaretçileriyle buluşturdu. 

 

Babalar Günü’nün kutlandığı organizasyonda “Benim babam hep birincidir” sloganı ile karşılanan konuklar, Fiat’ın pistlerde yarışan performans aracı Egea ile tanışmanın mutluluğunu yaşadı.  Yarış otomobilini yakından inceleyen misafirler,  “Yılın en iyi babası” kupası sürprizi ile keyifli anlar geçirdi. 

 

Yarışmalarda ilk üçe girenler için hazırlanan kürsüye eşleri ve çocukları ile birlikte çıkıp “Yılın en iyi babası” kupasını kaldıran ziyaretçiler, sıra dışı bir heyecan ve deneyim ile eğlencenin tadını çıkardı.

 

Bu unutulmaz anlarını kalıcı hale getirmek için objektifin karşısına geçen aileler Babalar Günü anısını fotoğraflarla ölümsüzleştirdiler.

 

Çocuklarının gözünde birer kahraman olan babalar, “Yılın en iyi babası” kupası çektiği fotoğraflarla ile hoşça vakit geçirmenin ayrıcalığını yaşadılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.