“BENİM İTTİFAKIM HALKIMLA”

GÜNDEM 26.01.2018 - 14:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2121+ kez okundu.
 

“BENİM İTTİFAKIM HALKIMLA”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü “Milli Mutabakat adayı mı?” sözleri üzerine konuştu:
  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin ‘seçim ittifakı’ hakkında yaptığı görüşmenin ardından yerel ittifak da gündeme geldi.  DEVLET BAHÇELİ İLAN ETMİŞTİ MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 5 Ocak’ta; 1071 Proje ve Hizmetin açılış ve temel atma töreninde yaptığı konuşmasında, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün yeniden adaylığını ilan etmesi “Sözlü ittifak adayı mı?” sorusunu gündeme getirdi. İşte Başkan Sözlü’nün “İttifakın adayı mısınız” sorusuna yanıtı: DOĞMAMIŞ ÇOCUĞA ELBİSE  “Bu doğmamış çocuğa elbise biçmek gibi oldu. Benim ittifakım halkımla. Hangi partiden olursa olsun. Ben parti teşkilatımdan oy istemedim. Bazen derler ki; şu ve bu partiden oy aldı. Herkesten oy istedim. Doğru olan da budur. Halkımızdan istemezsen halka tenezzül etmediğiniz anlamına gelir. Siyasette benim için bir Allah bir de halk var.”    “ONAYLANIRSA TEŞEKKÜR EDERİM  ONAYLANMAZSA HALKLA PAYLAŞIRIM” Seyhan Nehri üzerinde yapımı devam eden Devlet Bahçeli Köprüsü için kredi talebiyle ilgili bir soruyu da yanıtlayan Başkan Sözlü, “İçişleri Bakanlığı’ndan bir kredi talebimiz vardı. Henüz onaylanmadı. Onaylarlarsa halkın huzurunda teşekkür ederim. Zaten bu bizim hakkımız. Onaylamazlarsa da bunu Adana halkıyla paylaşırım” diye konuştu.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü “Milli Mutabakat adayı mı?” sözleri üzerine konuştu:

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin ‘seçim ittifakı’ hakkında yaptığı görüşmenin ardından yerel ittifak da gündeme geldi. 
DEVLET BAHÇELİ İLAN ETMİŞTİ
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 5 Ocak’ta; 1071 Proje ve Hizmetin açılış ve temel atma töreninde yaptığı konuşmasında, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün yeniden adaylığını ilan etmesi “Sözlü ittifak adayı mı?” sorusunu gündeme getirdi. İşte Başkan Sözlü’nün “İttifakın adayı mısınız” sorusuna yanıtı:
DOĞMAMIŞ ÇOCUĞA ELBİSE
 “Bu doğmamış çocuğa elbise biçmek gibi oldu. Benim ittifakım halkımla. Hangi partiden olursa olsun. Ben parti teşkilatımdan oy istemedim. Bazen derler ki; şu ve bu partiden oy aldı. Herkesten oy istedim. Doğru olan da budur. Halkımızdan istemezsen halka tenezzül etmediğiniz anlamına gelir. Siyasette benim için bir Allah bir de halk var.”   
“ONAYLANIRSA TEŞEKKÜR EDERİM 
ONAYLANMAZSA HALKLA PAYLAŞIRIM”
Seyhan Nehri üzerinde yapımı devam eden Devlet Bahçeli Köprüsü için kredi talebiyle ilgili bir soruyu da yanıtlayan Başkan Sözlü, “İçişleri Bakanlığı’ndan bir kredi talebimiz vardı. Henüz onaylanmadı. Onaylarlarsa halkın huzurunda teşekkür ederim. Zaten bu bizim hakkımız. Onaylamazlarsa da bunu Adana halkıyla paylaşırım” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.