BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ’NDEN BAYRAM MESAJI

KÜLTÜR-SANAT 23.06.2017 - 13:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2518+ kez okundu.
 

BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ’NDEN BAYRAM MESAJI

  Adana Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu adına Başkan Mustafa Uğur Kızıl, Ramazan Bayramı mesajı yayınladı. Sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma duygularının pekiştiği Ramazan Bayramı’na bir kez daha kavuşmanın sevincinin yaşandığı belirtilerek, mesajda şu ifadelere yer verildi: “Paylaşmanın ve yakınlaşmanın en güzel sebeplerinden olan, ülkemizin ve İslam âleminin birlik ve beraberliğini pekiştiren, yardımlaşma duygularının yoğun olarak yaşandığı, insanlık duygularımızı derinleştiren milli ve manevi değerlerimizden olan Ramazan Bayramı’na erişmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Yönetim Kurulumuz adına Ramazan Bayramı’nın tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyor, spor camiasının, hemşerilerimizin, yurt içinde ve yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız ile tüm İslam Aleminin bayramını kutluyorum. İyi bayramlar…”  

 

Adana Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu adına Başkan Mustafa Uğur Kızıl, Ramazan Bayramı mesajı yayınladı.

Sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma duygularının pekiştiği Ramazan Bayramı’na bir kez daha kavuşmanın sevincinin yaşandığı belirtilerek, mesajda şu ifadelere yer verildi:

“Paylaşmanın ve yakınlaşmanın en güzel sebeplerinden olan, ülkemizin ve İslam âleminin birlik ve beraberliğini pekiştiren, yardımlaşma duygularının yoğun olarak yaşandığı, insanlık duygularımızı derinleştiren milli ve manevi değerlerimizden olan Ramazan Bayramı’na erişmenin mutluluğunu yaşamaktayız.

Yönetim Kurulumuz adına Ramazan Bayramı’nın tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyor, spor camiasının, hemşerilerimizin, yurt içinde ve yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız ile tüm İslam Aleminin bayramını kutluyorum. İyi bayramlar…”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.