Beştepe’deki toplantı 6 saat sonra sona erdi!

GÜNDEM 28.02.2020 - 10:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1353+ kez okundu.
 

Beştepe’deki toplantı 6 saat sonra sona erdi!

Beştepe’de gerçekleştirilen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlık ettiği güvenlik zirvesi sona erdi. Toplantıya Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı Hakan Fidan ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İdlib’deki gelişmelerle ilgili CHP Merkez Yürütme Kurulu’nu topladı. CHP’li bir grup milletvekilinin de Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla Hatay’a gittiği öğrenildi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve divan üyelerinin MHP Genel Merkezi’nde İdlib’de yaşanan gelişmeleri takip ettiği belirtildi.

Beştepe’de gerçekleştirilen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlık ettiği güvenlik zirvesi sona erdi. Toplantıya Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı Hakan Fidan ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İdlib’deki gelişmelerle ilgili CHP Merkez Yürütme Kurulu’nu topladı. CHP’li bir grup milletvekilinin de Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla Hatay’a gittiği öğrenildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve divan üyelerinin MHP Genel Merkezi’nde İdlib’de yaşanan gelişmeleri takip ettiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.