BETA TRANSFORMATÖR İNGİLTERE'DE

GÜNDEM 16.11.2017 - 12:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2769+ kez okundu.
 

BETA TRANSFORMATÖR İNGİLTERE'DE

Hayatımızın her anında etkin, yaygın ve vazgeçilmez bir ihtiyaç olan modern dünyanın yaşam kaynağı enerjiyi, uluslararası standartlarda yaptığı üretimle güce dönüştüren Beta Transformatör artık İngiltere’de. Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’ndeki tesislerinde yaptığı teknolojik yatırımlarla her geçen gün büyüyerek, sektöründe lider markalar arasında yer alan Beta Transformatör’ü İngiltere’de Bülent Başyiğit ve Adana’da kurulu Fullimex İç  Dış Ticaret A.Ş. kurucu ortaklarından Beytullah Uslu temsil ediyor.  İngiltere’de faaliyet gösteren Beta UK Limited Şirketi Kurucusu Bülent Başyiğit,  uzun yıllardan beri sektöründeki uzmanlığı ve ileri teknolojisiyle yıldızı parlayan lider marka Beta Transformatör’ün başarı hikayesini İngiltere’de sürdüreceklerini bildirdi.  1999’den beri İngiltere’de  yaşayan  Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi mezunu Bülent Başyiğit,  ürünlerinin  yüzde 25’i yurt içi, yüzde 75’i ise 30’u aşkın ülkeye ihraç edilen Beta Transformatör’ün İngiltere Ofisi aracılığıyla bu ülkede daha da büyüyeceğini ifade etti.  

Hayatımızın her anında etkin, yaygın ve vazgeçilmez bir ihtiyaç olan modern dünyanın yaşam kaynağı enerjiyi, uluslararası standartlarda yaptığı üretimle güce dönüştüren Beta Transformatör artık İngiltere’de.

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’ndeki tesislerinde yaptığı teknolojik yatırımlarla her geçen gün büyüyerek, sektöründe lider markalar arasında yer alan Beta Transformatör’ü İngiltere’de Bülent Başyiğit ve Adana’da kurulu Fullimex İç  Dış Ticaret A.Ş. kurucu ortaklarından Beytullah Uslu temsil ediyor.

 İngiltere’de faaliyet gösteren Beta UK Limited Şirketi Kurucusu Bülent Başyiğit,  uzun yıllardan beri sektöründeki uzmanlığı ve ileri teknolojisiyle yıldızı parlayan lider marka Beta Transformatör’ün başarı hikayesini İngiltere’de sürdüreceklerini bildirdi.

 1999’den beri İngiltere’de  yaşayan  Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi mezunu Bülent Başyiğit,  ürünlerinin  yüzde 25’i yurt içi, yüzde 75’i ise 30’u aşkın ülkeye ihraç edilen Beta Transformatör’ün İngiltere Ofisi aracılığıyla bu ülkede daha da büyüyeceğini ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.