Beyhan Demirtaş, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

KÜLTÜR-SANAT 27.04.2017 - 12:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2652+ kez okundu.
 

Beyhan Demirtaş, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

  Vali Mahmut Demirtaş’ın Eşi Beyhan Demirtaş, Adanalı şehitlerin ailelerine taziye ziyaretlerinde bulundu.   Beyhan Demirtaş, Şehit Jandarma Er Fatih Yeniay, Jandarma Uzman Çavuş Ufuk Fesli, Jandarma Uzman Çavuş Sercan Yılmaz, Jandarma Astsubay Üstçavuş Kenan Yıldız ve Şehit Polis Memuru Fatih Alagöz’ün ailelerini evlerinde ziyaret etti.   Şehitlerin aileleri ile yakınlarına bir kez daha başsağlığı ve sabır dileyen Beyhan Demirtaş, şehitlerin eşleri ve çocukları ile anne ve babalarının acılarını paylaşarak, bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu.   Vali Mahmut Demirtaş’ın Eşi Beyhan Demirtaş, ülkenin bekasına, barışa ve kardeşliğe kast eden, ülkenin birlik ve beraberliğini bozmak isteyen hain odakların amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacaklarını, millet olarak şehit ailelerinin daima yanlarında olacaklarını söyledi.   Şehitlerin aziz hatıralarının gönüllerde daima yaşayacağını, daima şükran ve minnetle anılacağını kaydeden Beyhan Demirtaş, şehitlerin çocuklarına çeşitli hediyeler verdi.   Şehit Jandarma Er Fatih Yeniay, Jandarma Uzman Çavuş Ufuk Fesli, Jandarma Uzman Çavuş Sercan Yılmaz, Jandarma Astsubay Üstçavuş Kenan Yıldız, şehit Polis Memuru Fatih Alagöz’ün aileleri ve yakınları, ziyaretinden ve ilgisinden dolayı Beyhan Demirtaş’a teşekkür etti.  

 

Vali Mahmut Demirtaş’ın Eşi Beyhan Demirtaş, Adanalı şehitlerin ailelerine taziye ziyaretlerinde bulundu.

 

Beyhan Demirtaş, Şehit Jandarma Er Fatih Yeniay, Jandarma Uzman Çavuş Ufuk Fesli, Jandarma Uzman Çavuş Sercan Yılmaz, Jandarma Astsubay Üstçavuş Kenan Yıldız ve Şehit Polis Memuru Fatih Alagöz’ün ailelerini evlerinde ziyaret etti.

 

Şehitlerin aileleri ile yakınlarına bir kez daha başsağlığı ve sabır dileyen Beyhan Demirtaş, şehitlerin eşleri ve çocukları ile anne ve babalarının acılarını paylaşarak, bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu.

 

Vali Mahmut Demirtaş’ın Eşi Beyhan Demirtaş, ülkenin bekasına, barışa ve kardeşliğe kast eden, ülkenin birlik ve beraberliğini bozmak isteyen hain odakların amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacaklarını, millet olarak şehit ailelerinin daima yanlarında olacaklarını söyledi.

 

Şehitlerin aziz hatıralarının gönüllerde daima yaşayacağını, daima şükran ve minnetle anılacağını kaydeden Beyhan Demirtaş, şehitlerin çocuklarına çeşitli hediyeler verdi.

 

Şehit Jandarma Er Fatih Yeniay, Jandarma Uzman Çavuş Ufuk Fesli, Jandarma Uzman Çavuş Sercan Yılmaz, Jandarma Astsubay Üstçavuş Kenan Yıldız, şehit Polis Memuru Fatih Alagöz’ün aileleri ve yakınları, ziyaretinden ve ilgisinden dolayı Beyhan Demirtaş’a teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.