Beykoz Üniversitesi büyüyor

EĞİTİM 21.12.2017 - 13:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 949+ kez okundu.
 

Beykoz Üniversitesi büyüyor

Uygulamalı ve kişiye özel eğitim programları ile eğitime farklılık getiren Beykoz Üniversitesi büyüyor. Genç bir üniversite olmasına rağmen eğitimi ile adından söz ettiren Beykoz Üniversitesi, bünyesine 10 lisans, 6 önlisans bölümü daha eklemek için harekete geçti   Güçlü akademik kadrosu, uygulamalı ve kişiye özel eğitim programları ile dikkat çeken Beykoz Üniversitesi, yeni açılacak lisans ve önlisans bölümleri ile daha çok gencin hayatına dokunacak. Öğrencileri hayallerindeki mesleğe hazırlayan Beykoz Üniversitesi; lisans düzeyinde 7 olan program sayısını 17’ye, önlisans düzeyinde 27 olan program sayısını ise 33’e yükseltecek. Uygulama ağırlıklı olarak yapılandırdığı programları, yetkin akademik kadrosu, 7+1, 6+2 ve 3+1 eğitim modeliyle farklılık yaratan Beykoz Üniversitesi, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) onayı ile 2018-2019 eğitim-öğretim döneminde lisans ve önlisans olmak üzere toplam 16 adet bölüm açacak. Farklı eğitim anlayışı ile dikkat çeken Beykoz Üniversitesi’nin yeni açılacak bölümleri ise şöyle; Sanat ve Tasarım Fakültesi: İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Reklamcılık, Grafik Tasarımı. Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi: Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Mimarlık. Sosyal Bilimler Fakültesi: Sosyoloji, Psikoloji, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler. Meslek Yüksekokulu: Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Aşçılık, Mimari Restorasyon, Anestezi, Çocuk Gelişimi. Öte yandan şu an İstanbul Beykoz Kavacık’ta dört yerleşkede eğitim veren Beykoz Üniversitesi, gelecekte yine Beykoz’da, 80 dönümlük arazi üzerinde inşaatı süren ve 60 bin metrekare kapalı alanı olması planlanan yerleşkeye taşınacak.   Editöre Not: İstanbul Kavacık’ta 2016 yılında kurulan Beykoz Üniversitesi’nin temeli, 2008’de Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu’nun kurulması ile atıldı. Rektör Prof. Dr. Mehmet Durman’ın yönetimindeki Beykoz Üniversitesi’nde; ‘İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi’, ‘Sanat ve Tasarım Fakültesi’, ‘Sosyal Bilimler Fakültesi’, ‘Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi’ olmak üzere dört fakülte, ‘Yabancı Diller Yüksekokulu’, ‘Sivil Havacılık Yüksekokulu’ olmak üzere iki yüksekokul, ‘Meslek Yüksekokulu’, ‘Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu’ olmak üzere iki meslek yüksekokulu ve yüksek lisans ve doktora programlarının sunulacağı bir ‘Lisansüstü Programlar Enstitüsü’ yer almaktadır.   Detaylı bilgi için…                                                                CitiPR

Uygulamalı ve kişiye özel eğitim programları ile eğitime farklılık getiren Beykoz Üniversitesi büyüyor. Genç bir üniversite olmasına rağmen eğitimi ile adından söz ettiren Beykoz Üniversitesi, bünyesine 10 lisans, 6 önlisans bölümü daha eklemek için harekete geçti

 

Güçlü akademik kadrosu, uygulamalı ve kişiye özel eğitim programları ile dikkat çeken Beykoz Üniversitesi, yeni açılacak lisans ve önlisans bölümleri ile daha çok gencin hayatına dokunacak. Öğrencileri hayallerindeki mesleğe hazırlayan Beykoz Üniversitesi; lisans düzeyinde 7 olan program sayısını 17’ye, önlisans düzeyinde 27 olan program sayısını ise 33’e yükseltecek. Uygulama ağırlıklı olarak yapılandırdığı programları, yetkin akademik kadrosu, 7+1, 6+2 ve 3+1 eğitim modeliyle farklılık yaratan Beykoz Üniversitesi, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) onayı ile 2018-2019 eğitim-öğretim döneminde lisans ve önlisans olmak üzere toplam 16 adet bölüm açacak. Farklı eğitim anlayışı ile dikkat çeken Beykoz Üniversitesi’nin yeni açılacak bölümleri ise şöyle;

Sanat ve Tasarım Fakültesi: İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Reklamcılık, Grafik Tasarımı.

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi: Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Mimarlık.

Sosyal Bilimler Fakültesi: Sosyoloji, Psikoloji, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler.

Meslek Yüksekokulu: Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Aşçılık, Mimari Restorasyon, Anestezi, Çocuk Gelişimi.

Öte yandan şu an İstanbul Beykoz Kavacık’ta dört yerleşkede eğitim veren Beykoz Üniversitesi, gelecekte yine Beykoz’da, 80 dönümlük arazi üzerinde inşaatı süren ve 60 bin metrekare kapalı alanı olması planlanan yerleşkeye taşınacak.

 

Editöre Not: İstanbul Kavacık’ta 2016 yılında kurulan Beykoz Üniversitesi’nin temeli, 2008’de Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu’nun kurulması ile atıldı. Rektör Prof. Dr. Mehmet Durman’ın yönetimindeki Beykoz Üniversitesi’nde; ‘İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi’, ‘Sanat ve Tasarım Fakültesi’, ‘Sosyal Bilimler Fakültesi’, ‘Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi’ olmak üzere dört fakülte, ‘Yabancı Diller Yüksekokulu’, ‘Sivil Havacılık Yüksekokulu’ olmak üzere iki yüksekokul, ‘Meslek Yüksekokulu’, ‘Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu’ olmak üzere iki meslek yüksekokulu ve yüksek lisans ve doktora programlarının sunulacağı bir ‘Lisansüstü Programlar Enstitüsü’ yer almaktadır.

 

Detaylı bilgi için…                                                                CitiPR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.