BİCİCİ, 7 BİN 230 TL’Yİ NASIL BULDU?

GÜNDEM 09.06.2019 - 15:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2275+ kez okundu.
 

BİCİCİ, 7 BİN 230 TL’Yİ NASIL BULDU?

  HUSUMETLERİ YOK Kİ! Gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli’ye, kızı ile torunun gözleri önünde, otomobilinde silahlı saldırıda bulunan tetikçi 30 yaşındaki Tuncay Alparslan’ın arkasındaki karanlık gücün kim olduğu merak ediliyor. Polisin azmettirici olarak gözaltına aldığı ve tutuklanan bici satıcısı Veysi Cengiz’le Hakan Denizli arasında husumet bulunmuyor.  MAAŞ SÖZÜ BİLE VERMİŞLER  Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu’na kendisine komplo kurulduğunu öne sürerek olayda kullandığı silahla birlikte teslim olan tetikçi Tuncay Alparslan’ın olaydan iki gün önce aracı olarak arkadaşı Ersin E.’nin yardımı ile Veysi Cengiz’le görüştüğü, onların da kendisine “bir şahsı silahla korkutma karşılığı” maaş bağlama, para, ailesine bakma sözü verdikleri öğrenildi.  BİCİCİ BU PARAYI NASIL BULDU Alparslan’ın Hakan Denizli’nin evine bu kişilerle birlikte bir otomobille giderek keşif de yaptığı ortaya çıktı. Alparslan, daha sonra ise bir motorsikletin rengini bantla başka bir renge çevirip arkadaşı Sezer Özeral’la birlikte olayı gerçekleştirdi. Saldırının ardından parklarda kalan gözü dönmüş saldırgan, bu sırada kendisine bu işi yaptıranlardan toplamda 7 bin 230 TL. aldı.  TESLİM OLURSANIZ PARAYI ALIRSINIZ! Alparslan’ın vurduğu kişinin gazete kurucusu olduğunu öğrenmesinin ardından, Ersin'i aradığını anlatan tetikçi Alparslan, “Sorununuz neydi, diye sordum Ersin bir şey söylemedi ‘kafana takma’ dedi.” Olayda kullandığı tabancayı husumetli olduğu için olaydan önce satın aldığını hatırlatan tetikçi Alparslan, “Parayı almamız için teslim olmanız gerektiğini söylediler.” dedi.  Tetikçi Tuncay Alparslan, geçtiğimiz Cuma günü sevk edildikleri adli mercilerce motorsikleti kullanan Sezer Özeral, arabulucu Ersin E. ve azmettirici olduğu ileri sürülen bici satıcısı Veysi Cengiz’le birlikte tutuklanmıştı.  SORULAR - Tetikçiye çeşitli vaatlerde bulunan bici satıcısı Veysi Cengiz kim?  - 5 liradan bici satan bir kişi, Hakan Denizli’yi vurma karşılığı tetikçiye 7 bin 200 lirayı nasıl verdi? Bu parayı kendisine kim,  nerede ve nasıl verdi?  - Azmettici olduğunu ileri sürülen Veysi Cengiz, tetikçi Tuncay Alparslan’a büfe, bici tezgahı ve 40 bin liralık borcunu kapatma ile “seni maaşa bağlarız” sözünü kime güvenerek verdi?

 


HUSUMETLERİ YOK Kİ!
Gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli’ye, kızı ile torunun gözleri önünde, otomobilinde silahlı saldırıda bulunan tetikçi 30 yaşındaki Tuncay Alparslan’ın arkasındaki karanlık gücün kim olduğu merak ediliyor. Polisin azmettirici olarak gözaltına aldığı ve tutuklanan bici satıcısı Veysi Cengiz’le Hakan Denizli arasında husumet bulunmuyor. 
MAAŞ SÖZÜ BİLE VERMİŞLER 
Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu’na kendisine komplo kurulduğunu öne sürerek olayda kullandığı silahla birlikte teslim olan tetikçi Tuncay Alparslan’ın olaydan iki gün önce aracı olarak arkadaşı Ersin E.’nin yardımı ile Veysi Cengiz’le görüştüğü, onların da kendisine “bir şahsı silahla korkutma karşılığı” maaş bağlama, para, ailesine bakma sözü verdikleri öğrenildi. 
BİCİCİ BU PARAYI NASIL BULDU
Alparslan’ın Hakan Denizli’nin evine bu kişilerle birlikte bir otomobille giderek keşif de yaptığı ortaya çıktı. Alparslan, daha sonra ise bir motorsikletin rengini bantla başka bir renge çevirip arkadaşı Sezer Özeral’la birlikte olayı gerçekleştirdi. Saldırının ardından parklarda kalan gözü dönmüş saldırgan, bu sırada kendisine bu işi yaptıranlardan toplamda 7 bin 230 TL. aldı. 
TESLİM OLURSANIZ PARAYI ALIRSINIZ!
Alparslan’ın vurduğu kişinin gazete kurucusu olduğunu öğrenmesinin ardından, Ersin'i aradığını anlatan tetikçi Alparslan, “Sorununuz neydi, diye sordum Ersin bir şey söylemedi ‘kafana takma’ dedi.” Olayda kullandığı tabancayı husumetli olduğu için olaydan önce satın aldığını hatırlatan tetikçi Alparslan, “Parayı almamız için teslim olmanız gerektiğini söylediler.” dedi. 
Tetikçi Tuncay Alparslan, geçtiğimiz Cuma günü sevk edildikleri adli mercilerce motorsikleti kullanan Sezer Özeral, arabulucu Ersin E. ve azmettirici olduğu ileri sürülen bici satıcısı Veysi Cengiz’le birlikte tutuklanmıştı. 

SORULAR
- Tetikçiye çeşitli vaatlerde bulunan bici satıcısı Veysi Cengiz kim? 
- 5 liradan bici satan bir kişi, Hakan Denizli’yi vurma karşılığı tetikçiye 7 bin 200 lirayı nasıl verdi? Bu parayı kendisine kim,  nerede ve nasıl verdi? 
- Azmettici olduğunu ileri sürülen Veysi Cengiz, tetikçi Tuncay Alparslan’a büfe, bici tezgahı ve 40 bin liralık borcunu kapatma ile “seni maaşa bağlarız” sözünü kime güvenerek verdi?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.