BİDERATAN AİLESİ'NİNACI GÜNÜ…

GÜNDEM 08.09.2018 - 11:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2511+ kez okundu.
 

BİDERATAN AİLESİ'NİNACI GÜNÜ…

ADANA - Adana ESOB'a bağlı Adana Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Muhesebe Sorumlusu Güray Bideratan'ın annesi Zehra Bideratan hakkın rahmetine kavuştu.   6 çocuk annesi Zehra Bideratan, rahatsızlığı sonucu 84 yaşında hayata veda etti.  Merhume Bideretan'ın cenazesi, oturduğu  Adana merkez Yüreğir ilçesi Yamaçlı mahallesi 582 sokak  no: 32'deki (Oruçlar Pide Fırını civarı) evinden alınarak, Adana Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlığı'na getirildi. Merhume Bideratan'ın cenazesi, burada yapılan defin işlemleri sonrası kılının cenaze namazının ardından omuzlarda taşınarak gözyaşları arasında toprağa verildi.   Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, Adana Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Veysel Bulat ile personeli Güray Bideratan ile yakınlarına taziyede bulundu. Cenaze töreninde Adana ESOB Başkan Vekili Mustafa Göktaş ile Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Muhittin Doğan, Oto Elektrikçiler Esnaf Odası Başkanı İbrahim Uraslı, Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Veysel Bulat ile çok sayıda esnaf  ve sanatkar ile akrabaları da katılarak Bideratan Ailesi'ne başsağlığı dileğinde bulundu.    

ADANA - Adana ESOB'a bağlı Adana Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Muhesebe Sorumlusu Güray Bideratan'ın annesi Zehra Bideratan hakkın rahmetine kavuştu.

 

6 çocuk annesi Zehra Bideratan, rahatsızlığı sonucu 84 yaşında hayata veda etti.  Merhume Bideretan'ın cenazesi, oturduğu  Adana merkez Yüreğir ilçesi Yamaçlı mahallesi 582 sokak  no: 32'deki (Oruçlar Pide Fırını civarı) evinden alınarak, Adana Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlığı'na getirildi. Merhume Bideratan'ın cenazesi, burada yapılan defin işlemleri sonrası kılının cenaze namazının ardından omuzlarda taşınarak gözyaşları arasında toprağa verildi.

 

Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, Adana Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Veysel Bulat ile personeli Güray Bideratan ile yakınlarına taziyede bulundu. Cenaze töreninde Adana ESOB Başkan Vekili Mustafa Göktaş ile Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Muhittin Doğan, Oto Elektrikçiler Esnaf Odası Başkanı İbrahim Uraslı, Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Veysel Bulat ile çok sayıda esnaf  ve sanatkar ile akrabaları da katılarak Bideratan Ailesi'ne başsağlığı dileğinde bulundu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.