BİLARDONUN AĞIR ABİLERİ!

SPOR 18.09.2017 - 09:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2579+ kez okundu.
 

BİLARDONUN AĞIR ABİLERİ!

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü faaliyet programında yer alan ve Akademi Bilardo Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakalar 45 sporcunun katılımıyla sona erdi. Karşılaşmalar 3 bant şeklinde gerçekleşti.
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü faaliyet programında yer alan ve Akademi Bilardo Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakalar 45 sporcunun katılımıyla sona erdi. Karşılaşmalar 3 bant şeklinde gerçekleşti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak: "Bilardo İl Seçmelerimiz sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Yedi gün süren müsabakalar sonunda  ‘3 Bant Türkiye Şampiyonası’na gitmek için Adana olarak 5 kişilik kontenjan seçimi yapıldı. Final müsabakalarına Bilardo İl Temsilcimiz Akif Güvenmez  ve Mahmut Özdemir arasında gerçekleşmişti. Haz alarak izlediğimiz final müsabakasını 28 'e 40 sonuçla Akif Güvenmez'in kazanmasından dolayı da tebrik ediyorum. Ayrıca  seçilen beş  sporcularımızdan 12-19 Ekim 2017 tarihleri arasında  Balıkesir'de düzenlenecek olan 3 Bant Türkiye Şampiyonasında  Adana'ya madalya ile dönmelerin bekliyorum."diye konuştu. BİLARDOYA İLGİ ARTIYOR  Türkiye'de Bilardoya ilginin gün geçtikçe artığını ifade eden Türkiye Bilardo Federasyonu Adana İl Temsilcisi Akif Güvenmez sözlerine söyle devam etti: "Adana'da Bilardo ya oynayanların sayısı her yıl artmakta. Sporcularımızla sık sık müsabakalar gerçekleştirerek bilardo severler ile bir araya geliyoruz. Ayrıca değişik illerdeki yapılan müsabakalara iştirak ediyoruz. Şu anda Türkiye genelinde sporcu bakımda gayet iyiyiz. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak bizleri daima destekliyor. Bu sayede bilardo da başarı oranımız yükseliyor. Bu sporu ilimizde daha üst seviyeler getirmek için elimizden gelen tüm imkânları kullanıyoruz. Bizlere her konuda destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak ve müsabakaya katılan tüm sporcularımız çok teşekkür ediyorum." DERECEYE GİREN SPORCULAR  Yedi gün süren müsabakalar sonucunda İlimizi temsil edecek sporcular şu şekilde: Akif Güvenmez birinci, Mahmut Özdemir İkinci, Muharrem Doğru Üçüncü, Sonat Serçe dördüncü, Alper Bozkurt beşinci Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü faaliyet programında yer alan ve Akademi Bilardo Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakalar 45 sporcunun katılımıyla sona erdi. Karşılaşmalar 3 bant şeklinde gerçekleşti.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü faaliyet programında yer alan ve Akademi Bilardo Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakalar 45 sporcunun katılımıyla sona erdi. Karşılaşmalar 3 bant şeklinde gerçekleşti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak:

"Bilardo İl Seçmelerimiz sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Yedi gün süren müsabakalar sonunda  ‘3 Bant Türkiye Şampiyonası’na gitmek için Adana olarak 5 kişilik kontenjan seçimi yapıldı. Final müsabakalarına Bilardo İl Temsilcimiz Akif Güvenmez  ve Mahmut Özdemir arasında gerçekleşmişti. Haz alarak izlediğimiz final müsabakasını 28 'e 40 sonuçla Akif Güvenmez'in kazanmasından dolayı da tebrik ediyorum. Ayrıca  seçilen beş  sporcularımızdan 12-19 Ekim 2017 tarihleri arasında  Balıkesir'de düzenlenecek olan 3 Bant Türkiye Şampiyonasında  Adana'ya madalya ile dönmelerin bekliyorum."diye konuştu.

BİLARDOYA İLGİ ARTIYOR 

Türkiye'de Bilardoya ilginin gün geçtikçe artığını ifade eden Türkiye Bilardo Federasyonu Adana İl Temsilcisi Akif Güvenmez sözlerine söyle devam etti:

"Adana'da Bilardo ya oynayanların sayısı her yıl artmakta. Sporcularımızla sık sık müsabakalar gerçekleştirerek bilardo severler ile bir araya geliyoruz. Ayrıca değişik illerdeki yapılan müsabakalara iştirak ediyoruz. Şu anda Türkiye genelinde sporcu bakımda gayet iyiyiz. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak bizleri daima destekliyor. Bu sayede bilardo da başarı oranımız yükseliyor. Bu sporu ilimizde daha üst seviyeler getirmek için elimizden gelen tüm imkânları kullanıyoruz. Bizlere her konuda destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak ve müsabakaya katılan tüm sporcularımız çok teşekkür ediyorum."

DERECEYE GİREN SPORCULAR 

Yedi gün süren müsabakalar sonucunda İlimizi temsil edecek sporcular şu şekilde:

Akif Güvenmez birinci, Mahmut Özdemir İkinci, Muharrem Doğru Üçüncü, Sonat Serçe dördüncü, Alper Bozkurt beşinci

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.