Bilgiç, “ATB Kompleksi ülkemizin göz bebeği olacaktır”

EKONOMİ 27.07.2017 - 15:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2409+ kez okundu.
 

Bilgiç, “ATB Kompleksi ülkemizin göz bebeği olacaktır”

  TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, 4 yılı aşkın süredir meclis üyeleri ile çok güzel birliktelik gösterdiklerini, görev sorumlulukları gereği güzel işlere imza attıklarını, Borsa Kompleksi ve Lisaslı Depolama Tesisleriyle ülkenin göz bebeği olduklarını söyledi.   BAŞARILI BİRLİKTELİĞİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ Başkanlığını Sabahattin Yumuşak’ın yaptığı ATB 52. Olağan Meclis toplantısında konuşan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, “Adanamızın, bölgemizin ve Ticaret Borsaları içerisinde örnek olacak bir yatırımla ülkemizin göz bebeği olan Borsa Kompleksi ve Lisaslı Depolama Tesislerimizin Adanamıza kazandırılmasında emeği geçen tüm meclis üyelerimize ve borsa çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Birlik beraberlik içerisinde bu günlere geldik. Bundan sonrada bu başarılı birlikteliği sürdüreceğimize inancım tamdır”   İFTİRALARLA HİZMETLERİMİZİ ENGELLEMEYE HİÇ KİMSENİN GÜCÜ YETMEYECEK 2017 Ekim – Kasım aylarında TOBB organ seçimleri olacağını hatırlatan Başkan Bilgiç, “Ekip olarak aynı ruh ve gayretle çalışmalarımızı sürdürüp, üyelerimizin desteği ile yolumuza devam edeceğiz. Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de aslı astarı olmayan iddialar ve çamur atmalar olacaktır. Mercimek, nohut olup, kendini kuru fasülyeden sayanlar olacak ama biz doğru bildiğimizi bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Birileri kıskançlıktan kudursada, çamur atsada, iftiralar yağdırsada, yaptığımız ülkemize mal olan bu hizmetleri engellemeye hiç kimsenin gücü  yetmeyecek. 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında borsamız ve odalarımızın önderliğinde kurulan ‘Milli İradeye Saygı Platformu’ ile Adana için nasıl birliktelik oluşturduysak; Adananın ihtiyacı olan her şeyde bu birlikteliğin mayası olmaya devam edeceğiz. Adana için arzulanan bu birliteliğin bozulmasınada asla müsade etmeyeceğiz”   YENİ KABİNEYİ KUTLUYORUM Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik’in bakanlığını devam ettirmesi ve  yine Adanalı olan Jülide Sarıeroğlu’nun Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olmasının Adana için çifte şans olduğunuda ifade eden Başkan Bilgiç, “Adana’dan iki bakanımızın olması bizleri çok sevindirmiştir. Hem hemşehrimiz olan bakanlarımızı hemde yeni kabine üyelerini kutluyorum.” diye konuştu.  

 

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, 4 yılı aşkın süredir meclis üyeleri ile çok güzel birliktelik gösterdiklerini, görev sorumlulukları gereği güzel işlere imza attıklarını, Borsa Kompleksi ve Lisaslı Depolama Tesisleriyle ülkenin göz bebeği olduklarını söyledi.

 

BAŞARILI BİRLİKTELİĞİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

Başkanlığını Sabahattin Yumuşak’ın yaptığı ATB 52. Olağan Meclis toplantısında konuşan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, “Adanamızın, bölgemizin ve Ticaret Borsaları içerisinde örnek olacak bir yatırımla ülkemizin göz bebeği olan Borsa Kompleksi ve Lisaslı Depolama Tesislerimizin Adanamıza kazandırılmasında emeği geçen tüm meclis üyelerimize ve borsa çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Birlik beraberlik içerisinde bu günlere geldik. Bundan sonrada bu başarılı birlikteliği sürdüreceğimize inancım tamdır”

 

İFTİRALARLA HİZMETLERİMİZİ ENGELLEMEYE HİÇ KİMSENİN GÜCÜ YETMEYECEK

2017 Ekim – Kasım aylarında TOBB organ seçimleri olacağını hatırlatan Başkan Bilgiç, “Ekip olarak aynı ruh ve gayretle çalışmalarımızı sürdürüp, üyelerimizin desteği ile yolumuza devam edeceğiz. Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de aslı astarı olmayan iddialar ve çamur atmalar olacaktır. Mercimek, nohut olup, kendini kuru fasülyeden sayanlar olacak ama biz doğru bildiğimizi bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Birileri kıskançlıktan kudursada, çamur atsada, iftiralar yağdırsada, yaptığımız ülkemize mal olan bu hizmetleri engellemeye hiç kimsenin gücü  yetmeyecek. 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında borsamız ve odalarımızın önderliğinde kurulan ‘Milli İradeye Saygı Platformu’ ile Adana için nasıl birliktelik oluşturduysak; Adananın ihtiyacı olan her şeyde bu birlikteliğin mayası olmaya devam edeceğiz. Adana için arzulanan bu birliteliğin bozulmasınada asla müsade etmeyeceğiz”

 

YENİ KABİNEYİ KUTLUYORUM

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik’in bakanlığını devam ettirmesi ve  yine Adanalı olan Jülide Sarıeroğlu’nun Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olmasının Adana için çifte şans olduğunuda ifade eden Başkan Bilgiç, “Adana’dan iki bakanımızın olması bizleri çok sevindirmiştir. Hem hemşehrimiz olan bakanlarımızı hemde yeni kabine üyelerini kutluyorum.” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.