BİLİM FUARI ŞENLİĞİ

EĞİTİM 12.05.2017 - 10:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2249+ kez okundu.
 

BİLİM FUARI ŞENLİĞİ

DAĞLI: ÇALIŞMALAR GELECEK PROJELERİN MÜJDECİSİ
ADANA- Adana Çukurova Recep Birsin Özen Ortaokulu’nda 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı ve Kermes Etkinliği coşkusu yaşandı. Etkinlikte, geleceğin bilim insanları olmaya aday öğrenciler, birbirinden ilginç buluşlarını görücüye çıkarttı. Fuar, bilimsel yönünün yanı sıra öğrenci, veli ve öğretmenlerin kaynaştığı bir şenlik havasında da geçti. 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı ve Kermes Etkinliği Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Dağlı tarafından açıldı. Fuar nedeniyle Recep Birsin Özen Ortaokulunun bahçesi Aziz Sancar, Oktay Sinanoğlu, Cahit Arf gibi önemli Türk bilim insanlarının afişleriyle donatıldı. Etkinliğe, okul öğretmen ve yöneticileri, öğrenciler ve velilerle birlikte çevre okul yöneticileri de katıldı. Danışman öğretmenlerin yönetiminde geleceğin buluşçularını yetiştirmeye yönelik fuarda, öğrencilerin birbirinden ilginç 20 çalışması, fuarı gezenler tarafından ilgiyle incelendi. Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Dağlı, titizlikle hazırlanan çalışmaların öğrencilerin gelecekte yapacakları daha önemli araştırmaların müjdecisi olduğunu vurgulayıp, emeği geçenlere teşekkür etti. Danışman öğretmenlerin de geleceğin buluşçularını yetiştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettikleri etkinlikte, halk oyunları ekibinin gösterisi nefes kesti. Şenlikte öğrenci, veli ve öğretmenler de bir arada oynadı.   
DAĞLI: ÇALIŞMALAR GELECEK PROJELERİN MÜJDECİSİ

ADANA- Adana Çukurova Recep Birsin Özen Ortaokulu’nda 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı ve Kermes Etkinliği coşkusu yaşandı. Etkinlikte, geleceğin bilim insanları olmaya aday öğrenciler, birbirinden ilginç buluşlarını görücüye çıkarttı. Fuar, bilimsel yönünün yanı sıra öğrenci, veli ve öğretmenlerin kaynaştığı bir şenlik havasında da geçti.

4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı ve Kermes Etkinliği Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Dağlı tarafından açıldı. Fuar nedeniyle Recep Birsin Özen Ortaokulunun bahçesi Aziz Sancar, Oktay Sinanoğlu, Cahit Arf gibi önemli Türk bilim insanlarının afişleriyle donatıldı. Etkinliğe, okul öğretmen ve yöneticileri, öğrenciler ve velilerle birlikte çevre okul yöneticileri de katıldı. Danışman öğretmenlerin yönetiminde geleceğin buluşçularını yetiştirmeye yönelik fuarda, öğrencilerin birbirinden ilginç 20 çalışması, fuarı gezenler tarafından ilgiyle incelendi. Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Dağlı, titizlikle hazırlanan çalışmaların öğrencilerin gelecekte yapacakları daha önemli araştırmaların müjdecisi olduğunu vurgulayıp, emeği geçenlere teşekkür etti.

Danışman öğretmenlerin de geleceğin buluşçularını yetiştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettikleri etkinlikte, halk oyunları ekibinin gösterisi nefes kesti. Şenlikte öğrenci, veli ve öğretmenler de bir arada oynadı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.