Binlerce Ceyhanlı, 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi İçin Nöbet Tuttu

KÜLTÜR-SANAT 16.07.2017 - 15:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2307+ kez okundu.
 

Binlerce Ceyhanlı, 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi İçin Nöbet Tuttu

   Tüm Türkiye’de olduğu gibi Ceyhan'da binlerce kişi 15 Temmuz darbe girişimin 1. yıl dönümünde Cumhuriyet meydanında toplanarak anma etkinlikleri kapsamında şehitler ve demokrasi için nöbet tuttu. Cumhuriyet meydanındaki 15 Temmuz Darbe Girişiminin 1. Yıl anma  yıl dönümüne Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, İlçe Emniyet müdürü Bülent Tırnaksız, İlçe Milli eğitim Müdürü Serkan Topbaş, Ceyhan’daki Kuvvet komutanları, siyasi parti Temsilcileri, STK temsilcileri, Oda ve Dernek başkanları ile binlerce Ceyhanlı katıldı. Saat 20.00'de Cumhuriyet meydanında toplanan binlerce Ceyhanlı, ellerinde Türk bayraklarıyla darbe girişiminde hayatlarını kaybeden demokrasi şehitlerini andı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından  Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak ile Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy kürsüden vatandaşlara seslendi. Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak konuşmasında 15 Temmuz hain darbe girişiminin 1. Yılında bu günü anmak için toplanmış bulunmaktayız hepinizi selamlayarak hoş geldiniz diyorum dedi. MİLLETİN OYLARIYLA YÖNETİME GELEMEYENLER DARBE İLE GELMEK İSTERLER Boydak konuşmasında Tam bir yıl önce bir hain işgal ve darbe girişimi  ile karşı,karşıya kaldık bu darbe girişimi cumhuriyet tarihimiz boyunca yaşanmış olan bir çok darbe girişiminden farklı bir darbe girişimi idi geçmiş yıllarda demokrasi ile,milletin idaresi ile ve onların oylarıyla iktidara gelemeyenlerin darbe yöntemiyle memleket yönetimine gelmek için yaptıkları bir çok darbe ile karşı,karşıya kaldık,1960 darbesi,80 darbesi,71 muhtırası gibi Fakat 15 Temmuz bu darbelerden farklı olarak bütün dünyada İslam düşmanı,Türkiye düşmanı olan  ülkelerin el birliğle yürütülmüş olan olan bir işgal girişimidir. 15TEMMUZ DESTANI DÜNYA TARİHİNE  ÖRNEK OLACAK DESTANDIR İşgal girişimini Mehmet Akif’in şiirindeki bir beyit ile ifade edeceğimiz sahipsiz kalmış memleketin batması haktır, sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır, sözüyle hareket eden milletimiz tarih boyunca Dumlupınar’da, Sakarya’da, Çanakkale’de yazdığı destan gibi 15 Temmuzda’da büyük bir destan yazılmıştır bu destan dünya tarihinde örnek olacak destandır. Rabbim ezanları semalardan susturmasın memleketimizi böldürtmesin, Şanlı bayrağımızı gönderlerden indirmesin, birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin dedi.  Ceyhanlılar 15 Temmuz birlik ve dayanışma gününde Cumhuriyet meydanına kurulan sinevizyon aracılı ile Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı yayın konuşmasını izlemesinin ardından demokrasi nöbetine devam ettiler.  

 

 Tüm Türkiye’de olduğu gibi Ceyhan'da binlerce kişi 15 Temmuz darbe girişimin 1. yıl dönümünde Cumhuriyet meydanında toplanarak anma etkinlikleri kapsamında şehitler ve demokrasi için nöbet tuttu.

Cumhuriyet meydanındaki 15 Temmuz Darbe Girişiminin 1. Yıl anma  yıl dönümüne Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, İlçe Emniyet müdürü Bülent Tırnaksız, İlçe Milli eğitim Müdürü Serkan Topbaş, Ceyhan’daki Kuvvet komutanları, siyasi parti Temsilcileri, STK temsilcileri, Oda ve Dernek başkanları ile binlerce Ceyhanlı katıldı.

Saat 20.00'de Cumhuriyet meydanında toplanan binlerce Ceyhanlı, ellerinde Türk bayraklarıyla darbe girişiminde hayatlarını kaybeden demokrasi şehitlerini andı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından  Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak ile Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy kürsüden vatandaşlara seslendi.

Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak konuşmasında 15 Temmuz hain darbe girişiminin 1. Yılında bu günü anmak için toplanmış bulunmaktayız hepinizi selamlayarak hoş geldiniz diyorum dedi.

MİLLETİN OYLARIYLA YÖNETİME GELEMEYENLER

DARBE İLE GELMEK İSTERLER

Boydak konuşmasında Tam bir yıl önce bir hain işgal ve darbe girişimi  ile karşı,karşıya kaldık bu darbe girişimi cumhuriyet tarihimiz boyunca yaşanmış olan bir çok darbe girişiminden farklı bir darbe girişimi idi geçmiş yıllarda demokrasi ile,milletin idaresi ile ve onların oylarıyla iktidara gelemeyenlerin darbe yöntemiyle memleket yönetimine gelmek için yaptıkları bir çok darbe ile karşı,karşıya kaldık,1960 darbesi,80 darbesi,71 muhtırası gibi Fakat 15 Temmuz bu darbelerden farklı olarak bütün dünyada İslam düşmanı,Türkiye düşmanı olan  ülkelerin el birliğle yürütülmüş olan olan bir işgal girişimidir.

15TEMMUZ DESTANI DÜNYA TARİHİNE

 ÖRNEK OLACAK DESTANDIR

İşgal girişimini Mehmet Akif’in şiirindeki bir beyit ile ifade edeceğimiz sahipsiz kalmış memleketin batması haktır, sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır, sözüyle hareket eden milletimiz tarih boyunca Dumlupınar’da, Sakarya’da, Çanakkale’de yazdığı destan gibi 15 Temmuzda’da büyük bir destan yazılmıştır bu destan dünya tarihinde örnek olacak destandır.

Rabbim ezanları semalardan susturmasın memleketimizi böldürtmesin, Şanlı bayrağımızı gönderlerden indirmesin, birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin dedi.

 Ceyhanlılar 15 Temmuz birlik ve dayanışma gününde Cumhuriyet meydanına kurulan sinevizyon aracılı ile Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı yayın konuşmasını izlemesinin ardından demokrasi nöbetine devam ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.