BİR İŞGAL VE ÇUKUROVA İNSANI BU KİTAPTA

21.12.2017 - 13:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1808+ kez okundu.
 

BİR İŞGAL VE ÇUKUROVA İNSANI BU KİTAPTA

Yazar Muhittin Çoban, Bir Gün’den sonra “İşgal” adlı yeni bir kitap çıkardı.  Çoban, iki yıl aradan sonra bu kez de İşgal adlı romanla okuyucuyla buluşuyor. ÇUKUROVA’NIN ÇİLESİ, NEŞESİ, YAZGISI Yazar Muhittin Çoban, Bir Gün’de olduğu gibi  İşgal adlı romanında da Çukurova’yı ve Çukurova’nın insanını anlatıyor. İşgal’de, Çukurova’nın yazgısı, çilesi, çelişkisi, acısı, sevinci, neşesi var. Yani bizim öykümüzü anlatıyor. BORSA LİLESİNDE 4.5 SAAT SÜREN İŞGAL Aynı zaman da iki genç kızın yaşamından kesitler de var İşgal romanında.    1978 yılında Adana’da ki Borsa Lisesi’nde yapılan 4.5 saatlik işgalle başlıyor iki liseli kızın öyküsü. Çukurova’dan evrensele uzanan bir roman. Yakın zamanda kitapçılar ve yayınevlerinin vitrinlerinde olacak.

Yazar Muhittin Çoban, Bir Gün’den sonra “İşgal” adlı yeni bir kitap çıkardı.  Çoban, iki yıl aradan sonra bu kez de İşgal adlı romanla okuyucuyla buluşuyor.

ÇUKUROVA’NIN ÇİLESİ, NEŞESİ, YAZGISI

Yazar Muhittin Çoban, Bir Gün’de olduğu gibi  İşgal adlı romanında da Çukurova’yı ve Çukurova’nın insanını anlatıyor. İşgal’de, Çukurova’nın yazgısı, çilesi, çelişkisi, acısı, sevinci, neşesi var. Yani bizim öykümüzü anlatıyor.

BORSA LİLESİNDE 4.5 SAAT SÜREN İŞGAL

Aynı zaman da iki genç kızın yaşamından kesitler de var İşgal romanında.    1978 yılında Adana’da ki Borsa Lisesi’nde yapılan 4.5 saatlik işgalle başlıyor iki liseli kızın öyküsü. Çukurova’dan evrensele uzanan bir roman. Yakın zamanda kitapçılar ve yayınevlerinin vitrinlerinde olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.