Bir spordan çok daha ötesi

SPOR 05.01.2019 - 11:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2646+ kez okundu.
 

Bir spordan çok daha ötesi

Atlı Spor İliescu Tenis Akademisi 8-16 yaş aralığında bulunan tenisçilerin geleceğine ışık olurken hem eğitimin hem de sporun aynı anda yapabileceğini bir kez daha ortaya koydu. Akademi sporcuları kortlarda fırtına gibi eserken bir yandan da öğrenim hayatlarında öne çıktılar. EĞİTİMDE VE SPORDA 1 NUMARALAR Baran Söyler, Billur Gönlüşen, Deniz Penciu, Ece Değirmen, Taha Topçuoğlu, Özge Değirmen, Mert Aytekin, Can ile Sim Sipahioğlu kardeşler, Göksu Deniz Bugay ve Mustafa Yenice… Yukarıdaki genç tenisçiler tenis sporundaki yükselişleri kadar eğitim alanındaki başarılarıyla da göz kamaştırıyor, antrenörleri tarafından taktir ediliyor. Sporcular, her gün İliescu Tenis Akademisinde 3 saat süren yorucu ve disiplinli çalışmaların ardından okula koşup eğitimlerine devam ediyorlar. TENİS BİR YAŞAM OKULUDUR Başarılı tenis antrenörü Mihai  İliescu yaptığı açıklamada, “Tenisin bir spor olmaktan çok öte bir tutku olarak, yaşamın kendisiyle bütünleşen ve örtüşen birçok yönü olduğuna inanıyorum. Korta çıktığınızda yaşananlar ve deneyimleriniz, yaşamın kendisiyle çok benzerdir. Yaşamın geri kalanındaki tarzınız, karakteriniz korta aynen yansır. Disiplinli, odaklı ve duygularını yönetebilme becerisine sahip olanlar kortta bir adım öndedir., Bizim sporcularımızda bu özelliklere sahipler” diye konuştu.



Atlı Spor İliescu Tenis Akademisi 8-16 yaş aralığında bulunan tenisçilerin geleceğine ışık olurken hem eğitimin hem de sporun aynı anda yapabileceğini bir kez daha ortaya koydu. Akademi sporcuları kortlarda fırtına gibi eserken bir yandan da öğrenim hayatlarında öne çıktılar.

EĞİTİMDE VE SPORDA 1 NUMARALAR
Baran Söyler, Billur Gönlüşen, Deniz Penciu, Ece Değirmen, Taha Topçuoğlu, Özge Değirmen, Mert Aytekin, Can ile Sim Sipahioğlu kardeşler, Göksu Deniz Bugay ve Mustafa Yenice… Yukarıdaki genç tenisçiler tenis sporundaki yükselişleri kadar eğitim alanındaki başarılarıyla da göz kamaştırıyor, antrenörleri tarafından taktir ediliyor. Sporcular, her gün İliescu Tenis Akademisinde 3 saat süren yorucu ve disiplinli çalışmaların ardından okula koşup eğitimlerine devam ediyorlar.
TENİS BİR YAŞAM OKULUDUR
Başarılı tenis antrenörü Mihai  İliescu yaptığı açıklamada, “Tenisin bir spor olmaktan çok öte bir tutku olarak, yaşamın kendisiyle bütünleşen ve örtüşen birçok yönü olduğuna inanıyorum. Korta çıktığınızda yaşananlar ve deneyimleriniz, yaşamın kendisiyle çok benzerdir. Yaşamın geri kalanındaki tarzınız, karakteriniz korta aynen yansır. Disiplinli, odaklı ve duygularını yönetebilme becerisine sahip olanlar kortta bir adım öndedir., Bizim sporcularımızda bu özelliklere sahipler” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.