Bir yol kaç Nehir eder?

GÜNDEM 11.10.2018 - 17:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2371+ kez okundu.
 

Bir yol kaç Nehir eder?

  Adana’da, arkadaşlarıyla parkta oyun onuyordu Nehir. Bir talihsizlik oldu, düştü ve felç geçirdi. Hastaneye kaldırıldığında ise beyin tümörü tespit edildi. Ameliyat oldu, kemoterapi, radyoterapi ve fizik tedavi gördü. EVDEN ÇIKAMIYOR Henüz 7 yaşında Nehir. Beynindeki tümörün bir kısmı alındı. Ailesi, onun iyileşmesi umuduyla ve özlemiyle beklerken; Nehir evden dışarıya bile çıkamıyor. Çünkü, evlerinin önündeki yol bozuk ve otomobille bile en ufak sarsıntı onun için risk oluşturuyor.  SARIÇAM BELEDİYESİ’NİN DUYARSIZLIĞI Sarıçam ilçesi, Çarkıpare mahallesi 1039 sokaktaki Kaya Life Sitesi’ne giden yolun yapılması için Sarıçam Belediyesi’ne defalarca başvuru yapıldı ama kimsenin umurunda olmadı. Nehir’in ailesi, konuyu MHP’nin yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısına da iletmek istedi ancak ulaşamadı.  BELEDİYE BU KADAR ACİZ Mİ?  Genel Başkan Yardımcısı Sadi Durmaz, kendisini arayan onlarca kişinin telefonuna bile bakmadı. Peki; Sarıçam Belediyesi bu kadar mı aciz? Aciz değilse bile bir çocuk, bir melek için küçücük bir istekte bulunulmuşken Sarıçam Belediyesi neden bu kadar duyarsız? Sahi bir yol, kaç Nehir eder? FOTO:- Türkiye, 7 yaşındaki Nehir Kumcu’yu sağlığına kavuşması için ailesinin sosyal medyadan başlattığı “Anne sütü kampanyası” ile  tanımıştı. Nehir Kumcu, şimdi de Sarıçam Belediyesi’nin vicdansızlığıyla gündemde.

 

Adana’da, arkadaşlarıyla parkta oyun onuyordu Nehir. Bir talihsizlik oldu, düştü ve felç geçirdi. Hastaneye kaldırıldığında ise beyin tümörü tespit edildi. Ameliyat oldu, kemoterapi, radyoterapi ve fizik tedavi gördü.
EVDEN ÇIKAMIYOR
Henüz 7 yaşında Nehir. Beynindeki tümörün bir kısmı alındı. Ailesi, onun iyileşmesi umuduyla ve özlemiyle beklerken; Nehir evden dışarıya bile çıkamıyor. Çünkü, evlerinin önündeki yol bozuk ve otomobille bile en ufak sarsıntı onun için risk oluşturuyor. 
SARIÇAM BELEDİYESİ’NİN DUYARSIZLIĞI
Sarıçam ilçesi, Çarkıpare mahallesi 1039 sokaktaki Kaya Life Sitesi’ne giden yolun yapılması için Sarıçam Belediyesi’ne defalarca başvuru yapıldı ama kimsenin umurunda olmadı. Nehir’in ailesi, konuyu MHP’nin yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısına da iletmek istedi ancak ulaşamadı. 
BELEDİYE BU KADAR ACİZ Mİ? 
Genel Başkan Yardımcısı Sadi Durmaz, kendisini arayan onlarca kişinin telefonuna bile bakmadı. Peki; Sarıçam Belediyesi bu kadar mı aciz? Aciz değilse bile bir çocuk, bir melek için küçücük bir istekte bulunulmuşken Sarıçam Belediyesi neden bu kadar duyarsız? Sahi bir yol, kaç Nehir eder?

FOTO:- Türkiye, 7 yaşındaki Nehir Kumcu’yu sağlığına kavuşması için ailesinin sosyal medyadan başlattığı “Anne sütü kampanyası” ile  tanımıştı. Nehir Kumcu, şimdi de Sarıçam Belediyesi’nin vicdansızlığıyla gündemde.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.