BİRİNCİ PANO SAVAŞLARI!

GÜNDEM 12.12.2017 - 14:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1608+ kez okundu.
 

BİRİNCİ PANO SAVAŞLARI!

Erken seçim olmazsa; seçimlere yaklaşık 16 ay var. Büyükşehir belediye başkanlığı için yarışacak adaylar da artık kendilerini göstermeye başladı. Şehrin en merkezi yerlerinde kimi yumruk sıkıp; kimi tebessüm ediyor; kimi ise cüssesini boy boy afişlerle gösteriyor.  14 MİLYONLUK REKLAM SÜRÜYOR! Reklam savaşlarının şu an için galibi şüphesiz ki Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü görülüyor. Sözlü, belediyenin 14 milyon liraya kamulaştırdığı Türk Hava Kurumu binasının şehir merkezine bakan iki cephesini hizmetlerini anlatan dev iki posterle kapattı. Ayrıca Mimar Sinan Açık Hava Tiyatrosu karşısındaki ASKİ Şantiyesi’nin yola bakan kısmını boyunu gösteren dev afişlerle donattı.  KARALAR, GÖMLEĞİNİN KOLUNU SIYIRDI! Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise uzun kollu gömleğini sıyırıp güç gösterisi yaptığı fotoğrafıyla ilçenin dört bir yanındaki dev panolarda kendini gösteriyor. Karalar, afişlerinde “Seyhan Seyhan olalı böyle hizmet görmedi. Yollar asfalta, mahalleler hizmete, yetimler şefkate kavuştu” sözlerini kullanıyor. BAŞKAN ÇETİN, AFİŞLERİ İÇİN MECLİS’TE KONUŞTU! Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de pano yarışında geri kalmıyor. İlçenin önemli noktalarına gülen yüzü ve yaptığı hizmetleri anlatan panolar astıran Başkan Çetin, afişlerini indiren Büyükşehir Belediyesi zabıta ekiplerine de Meclis’in geçen ayki toplantısında meydan okumuş ve “Astığımda bir babayiğit var ise gelsin kessin de görelim. Benim de zabıtam var. Ben de seferber mi edeyim başkalarının afişlerini ilanlarını kesmek için” demişti.

Erken seçim olmazsa; seçimlere yaklaşık 16 ay var. Büyükşehir belediye başkanlığı için yarışacak adaylar da artık kendilerini göstermeye başladı. Şehrin en merkezi yerlerinde kimi yumruk sıkıp; kimi tebessüm ediyor; kimi ise cüssesini boy boy afişlerle gösteriyor. 

14 MİLYONLUK REKLAM SÜRÜYOR!
Reklam savaşlarının şu an için galibi şüphesiz ki Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü görülüyor. Sözlü, belediyenin 14 milyon liraya kamulaştırdığı Türk Hava Kurumu binasının şehir merkezine bakan iki cephesini hizmetlerini anlatan dev iki posterle kapattı. Ayrıca Mimar Sinan Açık Hava Tiyatrosu karşısındaki ASKİ Şantiyesi’nin yola bakan kısmını boyunu gösteren dev afişlerle donattı. 
KARALAR, GÖMLEĞİNİN KOLUNU SIYIRDI!
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise uzun kollu gömleğini sıyırıp güç gösterisi yaptığı fotoğrafıyla ilçenin dört bir yanındaki dev panolarda kendini gösteriyor. Karalar, afişlerinde “Seyhan Seyhan olalı böyle hizmet görmedi. Yollar asfalta, mahalleler hizmete, yetimler şefkate kavuştu” sözlerini kullanıyor.
BAŞKAN ÇETİN, AFİŞLERİ İÇİN MECLİS’TE KONUŞTU!
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de pano yarışında geri kalmıyor. İlçenin önemli noktalarına gülen yüzü ve yaptığı hizmetleri anlatan panolar astıran Başkan Çetin, afişlerini indiren Büyükşehir Belediyesi zabıta ekiplerine de Meclis’in geçen ayki toplantısında meydan okumuş ve “Astığımda bir babayiğit var ise gelsin kessin de görelim. Benim de zabıtam var. Ben de seferber mi edeyim başkalarının afişlerini ilanlarını kesmek için” demişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.