Biz de Varız, 2019’da Adana için daha yoğun çalışacak

20.12.2018 - 14:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2699+ kez okundu.
 

Biz de Varız, 2019’da Adana için daha yoğun çalışacak

  2018’in son toplantısında şu ana kadar yapılanlar değerlendirildi, önümüzdeki dönem hayata geçirilecek projeler üzerinde çalışıldı.   Biz de Varız Destekleme Derneği’nin 3. Olağan Toplantısı Divan Oteli’nde gerçekleştirildi. Geniş katılımın sağlandığı toplantıya Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) Genel Sekreteri Lütfi Altınsu onur konuğu olarak iştirak etti. 2018’in son toplantısında, şu ana kadar yapılan çalışmaların değerlendirilmesi yapılırken, 2019’da hayata geçirilecek projelerin planlaması da gerçekleştirildi.   Çok sayıda meslekten başarılı isimleri büyesinde toplayan ve Adana’nın daha çağdaş ve yaşanabilir bir kent haline gelmesine katkı sağlamak amacıyla kurulan, kısa süre içinde kent kamuoyunca tanınan  Biz de Varız Destekleme Derneği’nin toplantısında, dernek üyesi Av. Nesrin Kaçar, alternatif bir hukuk sistemi olan Arabuluculuk konusunda üyeleri bilgilendirdi. Toplantıda ayrıca Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi İç Hastalıkları ve Romatoloji Uzmanı Doç. Dr. Didem Arslan, Romatoloji konusunda son derece yararlı bir sunum yaptı. Toplantıya konuk olarak katılan Doç. Dr. Didem Arslan’a, onur konuğu Lütfi Altınsu dernek adına plaket verdi.   Üyeleri arasında çok sayıda doktor, eczacı ve sağlıkçı bulunması nedeniyle bir Sağlık Komisyonu oluşturduklarını söyleyen Biz de Varız Destekleme Derneği Başkanı Esin Parlak, Adana için yararlı olacak yeni projeler üretmeye kararlı olduklarını söyledi. Mayıs ayında engelliler yararına 4’üncüsü düzenlenecek “Engel Olma Destek Ol” projesinin hazırlıklarının sürdüğünü belirten Esin Parlak, “Toplumumuzun dezavantajlı kesimlerinin sorunlarının azalmasına yönelik çalışmalarımız sürerken, toplum sağlığı, Adana’nın gelişimi ve çeşitli konularda farkındalık oluşturmaya yönelik çalışmalarımız hız kesmeden sürecek” dedi.  

 

2018’in son toplantısında şu ana kadar yapılanlar değerlendirildi, önümüzdeki dönem hayata geçirilecek projeler üzerinde çalışıldı.

 

Biz de Varız Destekleme Derneği’nin 3. Olağan Toplantısı Divan Oteli’nde gerçekleştirildi. Geniş katılımın sağlandığı toplantıya Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) Genel Sekreteri Lütfi Altınsu onur konuğu olarak iştirak etti. 2018’in son toplantısında, şu ana kadar yapılan çalışmaların değerlendirilmesi yapılırken, 2019’da hayata geçirilecek projelerin planlaması da gerçekleştirildi.

 

Çok sayıda meslekten başarılı isimleri büyesinde toplayan ve Adana’nın daha çağdaş ve yaşanabilir bir kent haline gelmesine katkı sağlamak amacıyla kurulan, kısa süre içinde kent kamuoyunca tanınan  Biz de Varız Destekleme Derneği’nin toplantısında, dernek üyesi Av. Nesrin Kaçar, alternatif bir hukuk sistemi olan Arabuluculuk konusunda üyeleri bilgilendirdi.

Toplantıda ayrıca Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi İç Hastalıkları ve Romatoloji Uzmanı Doç. Dr. Didem Arslan, Romatoloji konusunda son derece yararlı bir sunum yaptı. Toplantıya konuk olarak katılan Doç. Dr. Didem Arslan’a, onur konuğu Lütfi Altınsu dernek adına plaket verdi.

 

Üyeleri arasında çok sayıda doktor, eczacı ve sağlıkçı bulunması nedeniyle bir Sağlık Komisyonu oluşturduklarını söyleyen Biz de Varız Destekleme Derneği Başkanı Esin Parlak, Adana için yararlı olacak yeni projeler üretmeye kararlı olduklarını söyledi.

Mayıs ayında engelliler yararına 4’üncüsü düzenlenecek “Engel Olma Destek Ol” projesinin hazırlıklarının sürdüğünü belirten Esin Parlak, “Toplumumuzun dezavantajlı kesimlerinin sorunlarının azalmasına yönelik çalışmalarımız sürerken, toplum sağlığı, Adana’nın gelişimi ve çeşitli konularda farkındalık oluşturmaya yönelik çalışmalarımız hız kesmeden sürecek” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.