“Bizi zorlamayın Haddinizi bilin!”

SİYASET 23.10.2018 - 16:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2232+ kez okundu.
 

“Bizi zorlamayın Haddinizi bilin!”

    ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “15 yıldır başında çuvalla gezen ‘Birileri’ anlamayabilir; ama bizler Partimizin, Liderimizin itibarını daima aziz bilir, daima zirvede tutarız; canımız pahasına da  olsa!” dedi. ÖNCE ANDIMIZ, SONRA TOPLANTI… Geçtiğimiz günlerde yeniden oluşturulan MHP Adana İl Yönetim Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi. MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’nın başkanlık ettiği toplantının açılışından önce, FETÖ’nün devlet içindeki siyasi ve bürokratik gücüyle 2013’te yasaklanan, ancak; Danıştay’ın açıkladığı kararla yeniden okullarda serbest hale gelmesine rağmen siyasi iktidarın karşı çıktığı Andımız coşku ile okundu. Bir tarafında Türk Bayrağı, diğer tarafında ‘Üç Hilal’in yer aldığı ‘Andımız’ın yazılı olduğu büyük bir afiş de, MHP Adana İl Başkanlık binasının duvarına asıldı. “TÜRK’LÜKTEN FİRAR EDEBİLİRLER, KAPILAR AÇIK” MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, il yönetim kurulu toplantısının ardından önemli mesajlar verdi. Önce “Andımız” ile ilgili rahatsızlık duyan çevrelere yüklenen Avcı, “Birileri Türk’lükten firar edebilir, kapılar açıktır; ama bizler Dünya dediğimiz gezegende Allah’ın rızasını ve hoşnutluğunu kazanmış asil Türk Milleti’nin bir ferdi olmaktan onur duyuyoruz. O yüzden, çocuklarımızı milli şuurla yücelmeye, küçükleri sevmeye, büyükleri saymaya ve çok çalışmaya teşvik eden ‘Andımız’ın okullarda okutulmasına karşı çıkan zihniyeti yine Allah’a, yine milletimize havale ediyoruz” ifadesini kullandı. “DÜNYANIN EN KAHREDİCİ SAVAŞI…”  “Şartlı ceza indirimi” teklifi nedeniyle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yönelik saldırılara da tepki gösteren Avcı, “Ruhsuzları, köksüzleri, renksizleri uyarıyoruz; Dünyanın en kahredici savaşı, Ülkücü-Milliyetçi Hareket’in gemileri yakma kararıdır. Bizi buna zorlamayın. Haddinizi bilin. Ülkemizi, milletimizi, ezanımızı, bayrağımızı karşılıksız sevdik. ‘Önce ülkem ve milletim’ dedik ama bu sevdanın, bu ilkenin altında ezilip, her şeyi sineye çekecek değiliz. 15 yıldır başında çuvalla gezen ‘Birileri’ anlamayabilir; ancak bizler, Partimizin, Liderimizin itibarını daima aziz bilir, daima zirvede tutarız; canımız pahasına da olsa!” dedi.

 

 

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “15 yıldır başında çuvalla gezen ‘Birileri’ anlamayabilir; ama bizler Partimizin, Liderimizin itibarını daima aziz bilir, daima zirvede tutarız; canımız pahasına da  olsa!” dedi.

ÖNCE ANDIMIZ, SONRA TOPLANTI…

Geçtiğimiz günlerde yeniden oluşturulan MHP Adana İl Yönetim Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi. MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’nın başkanlık ettiği toplantının açılışından önce, FETÖ’nün devlet içindeki siyasi ve bürokratik gücüyle 2013’te yasaklanan, ancak; Danıştay’ın açıkladığı kararla yeniden okullarda serbest hale gelmesine rağmen siyasi iktidarın karşı çıktığı Andımız coşku ile okundu. Bir tarafında Türk Bayrağı, diğer tarafında ‘Üç Hilal’in yer aldığı ‘Andımız’ın yazılı olduğu büyük bir afiş de, MHP Adana İl Başkanlık binasının duvarına asıldı.

“TÜRK’LÜKTEN FİRAR EDEBİLİRLER, KAPILAR AÇIK”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, il yönetim kurulu toplantısının ardından önemli mesajlar verdi. Önce “Andımız” ile ilgili rahatsızlık duyan çevrelere yüklenen Avcı, “Birileri Türk’lükten firar edebilir, kapılar açıktır; ama bizler Dünya dediğimiz gezegende Allah’ın rızasını ve hoşnutluğunu kazanmış asil Türk Milleti’nin bir ferdi olmaktan onur duyuyoruz. O yüzden, çocuklarımızı milli şuurla yücelmeye, küçükleri sevmeye, büyükleri saymaya ve çok çalışmaya teşvik eden ‘Andımız’ın okullarda okutulmasına karşı çıkan zihniyeti yine Allah’a, yine milletimize havale ediyoruz” ifadesini kullandı.

“DÜNYANIN EN KAHREDİCİ SAVAŞI…”

 “Şartlı ceza indirimi” teklifi nedeniyle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yönelik saldırılara da tepki gösteren Avcı, “Ruhsuzları, köksüzleri, renksizleri uyarıyoruz; Dünyanın en kahredici savaşı, Ülkücü-Milliyetçi Hareket’in gemileri yakma kararıdır. Bizi buna zorlamayın. Haddinizi bilin. Ülkemizi, milletimizi, ezanımızı, bayrağımızı karşılıksız sevdik. ‘Önce ülkem ve milletim’ dedik ama bu sevdanın, bu ilkenin altında ezilip, her şeyi sineye çekecek değiliz. 15 yıldır başında çuvalla gezen ‘Birileri’ anlamayabilir; ancak bizler, Partimizin, Liderimizin itibarını daima aziz bilir, daima zirvede tutarız; canımız pahasına da olsa!” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.