“Bizler Adana’daki tüm Amatör ve Profesyonel kulüplerimize eşit mesafedeyiz"

SPOR 07.12.2017 - 14:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1692+ kez okundu.
 

“Bizler Adana’daki tüm Amatör ve Profesyonel kulüplerimize eşit mesafedeyiz"

  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak,Yüreğir Demirspor Kulüp Başkanı İzzettin Turgut ve Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Adana Şube Başkanı Mustafa Boz'u makamında kabul etti. Bizler Adana’daki tüm Amatör ve Profesyonel kulüplerimize eşit mesafede bulunduğunu. Sporun ve Sporcunun her zaman, her alanda yanlarında olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak konuşmasını şöyle sürdürdü; "Adana’da sporun daha iyi yerlere gelmesi için tüm takımlarımıza elimizden gelen desteği veriyoruz. Yüreğir Demirspor kulüp Başkanı İzzettin Turgut’a teşekkür ederim. Başkan  Turgut ile hukukumuz çok eskilere dayanır. Adana’da bulunan zor şartlarda ayakta duran kulüplerden birinin Yüreğir Demirspor olduğunu biliyorum. Tesislerine okul yapıldı inşallah onlar da en kısa zamanda bir tesise kavuşurlar” Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak ile yıllara dayanan dostluğunu olduğunu belirten Yüreğir Demirspor Kulüp Başkanı İzzettin Turgut konuşmasında şunları söyledi; "İçerisinde bulunduğum görevin ne kadar kutsal olduğunu, ne kadar zor olduğunu biliyorum. Her kulübü memnun etmek zor elinden gelen tüm gayreti gösterdiğini biliyorum. Kardeşime kulübümüzün formasını hediye ettik. Günümüzde her zaman söylediğim gibi uyuşturucu yaşlarının çok küçük yaşlara inmesi bizleri üzüyor. Bizlerde genç evlatlarımızın kötü alışkanlıklar yapmaması için onları spora yönetmek onları spora alıştırmak istiyoruz. Yüreğir Demirspor’u bir yerlere getirmek için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz.  -Ataşbak'a Forma Armağan Etti Yüreğir Demirspor Kulüp Başkanı İzzettin Turgut ve Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Adana Şube Başkanı Mustafa Boz tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak forma hediye ettiler. Ataşbak İzzettin Turgut ve Mustafa  Boz kardeşime bu nazik jestlerinden  dolayı teşekkür ederim dedi.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak,Yüreğir Demirspor Kulüp Başkanı İzzettin Turgut ve Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Adana Şube Başkanı Mustafa Boz'u makamında kabul etti.

Bizler Adana’daki tüm Amatör ve Profesyonel kulüplerimize eşit mesafede bulunduğunu. Sporun ve Sporcunun her zaman, her alanda yanlarında olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak konuşmasını şöyle sürdürdü;

"Adana’da sporun daha iyi yerlere gelmesi için tüm takımlarımıza elimizden gelen desteği veriyoruz. Yüreğir Demirspor kulüp Başkanı İzzettin Turgut’a teşekkür ederim. Başkan  Turgut ile hukukumuz çok eskilere dayanır. Adana’da bulunan zor şartlarda ayakta duran kulüplerden birinin Yüreğir Demirspor olduğunu biliyorum. Tesislerine okul yapıldı inşallah onlar da en kısa zamanda bir tesise kavuşurlar”

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak ile yıllara dayanan dostluğunu olduğunu belirten Yüreğir Demirspor Kulüp Başkanı İzzettin Turgut konuşmasında şunları söyledi;

"İçerisinde bulunduğum görevin ne kadar kutsal olduğunu, ne kadar zor olduğunu biliyorum. Her kulübü memnun etmek zor elinden gelen tüm gayreti gösterdiğini biliyorum. Kardeşime kulübümüzün formasını hediye ettik. Günümüzde her zaman söylediğim gibi uyuşturucu yaşlarının çok küçük yaşlara inmesi bizleri üzüyor. Bizlerde genç evlatlarımızın kötü alışkanlıklar yapmaması için onları spora yönetmek onları spora alıştırmak istiyoruz. Yüreğir Demirspor’u bir yerlere getirmek için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz.

 -Ataşbak'a Forma Armağan Etti

Yüreğir Demirspor Kulüp Başkanı İzzettin Turgut ve Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Adana Şube Başkanı Mustafa Boz tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak forma hediye ettiler. Ataşbak İzzettin Turgut ve Mustafa  Boz kardeşime bu nazik jestlerinden  dolayı teşekkür ederim dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.