Bol kazançlı “Alışveriş Maratonu” başlıyor

08.08.2018 - 11:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2517+ kez okundu.
 

Bol kazançlı “Alışveriş Maratonu” başlıyor

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde, perakende sektörüne hareketlilik getirecek“Alışveriş Maratonu” başlıyor.6 milyonu aşkın üyesiyle Türkiye’de mobil sadakat uygulamaları sektörünün lideri olan Hopi’ninbaşlattığı kampanya bayram alışverişini avantaja dönüştürecek.
   Türkiye’nin önde gelen markaları; Boyner, Morhipo, Divarese, Network, Beymen Club, Que ve Wepublic’ten alışveriş yapanlarıntüm indirimlere ek “100 Paracık” kazanacağı kampanya ile tüketicilerin cebi milyonlarca “Paracıkla” dolacak. 9-20 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında hediye edilecek Paracık miktarı 5,5 milyonu bulacak.Perakende sektörünü canlandıracak ve tüketicilere fayda sağlayacak yepyeni bir kampanya başlıyor. Alışverişin App’i Hopi’nin Türkiye’nin önde gelen markalarıyla başlattığı “Alışveriş Maratonu” sayesinde bayram alışverişine çıkan tüketicilerin yüzü gülecek.    İlk kez yapılacak Alışveriş Maratonu kapsamında 9-20 Ağustos tarihleri arasında; Boyner, Morhipo, Divarese, Que ve YKM markalarından 400 TL ve üzeri; Network, Beymen Club ve Wepublic markalarından 500 TL ve üzeri alışveriş yapanlar Hopi’den “100 Paracık” kazanacak. Hopililer kazandıkları “Paracıkları” tüm markalarda yapacakları 200 TL ve üzeri alışverişlerdeistedikleri gibi harcayabilecek. Alışveriş Maratonunda Paracıklar 6 kata kadar değerli Alışveriş Marotonu boyunca hediye edilecek Paracık miktarının 5,5 milyona ulaşmasını beklediklerini anlatan Hopi Genel Müdürü Onur Erbay, “Hopi kullanıcılarının alım gücünü artırmaya devam ediyor. Bu güne kadar üyelerimize 252 milyon TL değerinde Paracık kazandırdık. Hopi’nin en büyük avantajlarından olan katlayarak harcama özelliği ile üyelerimiz Paracıklarını neredeyse yüzde 40 artı değerle harcadı. Alışveriş Maratonu da üyelerimize milyonlarca Paracık dağıtacağımız ve kazandıkları Paracıkları katlayarak 6 kata kadar değerle harcamalarını sağlayacağımız özel bir kampanya olacak” dedi.  Erbay, sektöre sürdürülebilir bir fayda sağlamak için Alışveriş Maratonu’nun geleneksel hale getirilmesini planladıklarını belirterek, “Bu sayede tüketicilere az rastlanan avantajı bol bir deneyim yaşatacağız” diye konuştu.      
Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde, perakende sektörüne hareketlilik getirecek“Alışveriş Maratonu” başlıyor.6 milyonu aşkın üyesiyle Türkiye’de mobil sadakat uygulamaları sektörünün lideri olan Hopi’ninbaşlattığı kampanya bayram alışverişini avantaja dönüştürecek.

 

 Türkiye’nin önde gelen markaları; Boyner, Morhipo, Divarese, Network, Beymen Club, Que ve Wepublic’ten alışveriş yapanlarıntüm indirimlere ek “100 Paracık” kazanacağı kampanya ile tüketicilerin cebi milyonlarca “Paracıkla” dolacak. 9-20 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında hediye edilecek Paracık miktarı 5,5 milyonu bulacak.Perakende sektörünü canlandıracak ve tüketicilere fayda sağlayacak yepyeni bir kampanya başlıyor. Alışverişin App’i Hopi’nin Türkiye’nin önde gelen markalarıyla başlattığı “Alışveriş Maratonu” sayesinde bayram alışverişine çıkan tüketicilerin yüzü gülecek.    İlk kez yapılacak Alışveriş Maratonu kapsamında 9-20 Ağustos tarihleri arasında; Boyner, Morhipo, Divarese, Que ve YKM markalarından 400 TL ve üzeri; Network, Beymen Club ve Wepublic markalarından 500 TL ve üzeri alışveriş yapanlar Hopi’den “100 Paracık” kazanacak. Hopililer kazandıkları “Paracıkları” tüm markalarda yapacakları 200 TL ve üzeri alışverişlerdeistedikleri gibi harcayabilecek.

Alışveriş Maratonunda Paracıklar 6 kata kadar değerli

Alışveriş Marotonu boyunca hediye edilecek Paracık miktarının 5,5 milyona ulaşmasını beklediklerini anlatan Hopi Genel Müdürü Onur Erbay, “Hopi kullanıcılarının alım gücünü artırmaya devam ediyor. Bu güne kadar üyelerimize 252 milyon TL değerinde Paracık kazandırdık. Hopi’nin en büyük avantajlarından olan katlayarak harcama özelliği ile üyelerimiz Paracıklarını neredeyse yüzde 40 artı değerle harcadı. Alışveriş Maratonu da üyelerimize milyonlarca Paracık dağıtacağımız ve kazandıkları Paracıkları katlayarak 6 kata kadar değerle harcamalarını sağlayacağımız özel bir kampanya olacak” dedi.  Erbay, sektöre sürdürülebilir bir fayda sağlamak için Alışveriş Maratonu’nun geleneksel hale getirilmesini planladıklarını belirterek, “Bu sayede tüketicilere az rastlanan avantajı bol bir deneyim yaşatacağız” diye konuştu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.