BORSA SEÇİMLERİ NİSAN'DA

01.03.2018 - 07:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1563+ kez okundu.
 

BORSA SEÇİMLERİ NİSAN'DA

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, TOBB’a bağlı oda borsaların altı ay ertelenen seçimlerinin Nisan 2018 ayında yapılacağını söyledi. ‘Zeytin Dalı’ operasyonunda vatan için canını veren Mehmetçikler için Fatiha okutarak meclis gündemini açan ATB Meclis Başkanı Sabahattin Yumuşak, “Meclis olarak ordumuzun başarılı olmasını kalpten diliyoruz.” dedi.
“İYİ İZ BIRAKTIK” TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, Adana Ticaret Borsasının Şubat ayı olağan meclis toplantısında yaptığı konuşmada, “TOBB’a bağlı oda borsaların altı ay ertelenen seçimleri Nisan ayında yapılacak. Üyelerimizin teveccühlerine inşallah tekrar mazhar olup, hizmet kervanımıza ara vermeden devam edeceğiz. Başarılı olacağımıza inanıyorum. Yöneticiliğini yaptığımız bu yerler hizmet açısından önemli yerlerdir. Şehrin kanaat önderlikleri olan bu görevleri layıkıyla yapmak için çoğu zaman kendi işlerimizden daha fazla çalışıp çaba gösteriyoruz. Bu çalışmalarımıza en hassasiyetle gayret göstererek destek olan yönetimimize ve meclisime teşekkür etmek istiyorum. Yaklaşık 5 yıllık bu dönemde yaptığımız çalışmalar ve projelerle çok iyi iz bıraktık. Bu gayretlerimiz boşa gitmeyeceğine olan inancım tamdır. Takdire şayan gördüğüm bu çalışmalara bundan sonraki dönemde de aralıksız olarak devam ederek gideceğiz.”   “BORSA KOMPLEKSİMİZ MART AYINDA AÇILACAK” Başkan Bilgiç, “Tarım ve tarıma dayalı sanayinin  en gelişmiş ve potansiyeli yüksek illerin başında Adanamız geliyor. ATB yüzyılı aşkın süredir tarıma ve tarıma dayalı ticarete önderlik yapmıştır. Adana da pamuk ticaretinin başlaması 1875’li yıllara dayanıyor. Böyle tarihi ve köklü geçmişi olan Adana Ticaret Borsasının bu başarılı çalışmaları tabiki donanımlı vizyoner yöneticilerle yapılabilir.  Bizlerde gecemizi gündüzümüze katarak en iyi hizmeti vermeğe çalıştık. ATB’nin yüzüncü yılına uygun projeksiyonumuzu yaptık. ATB Lisanslı Depolarını, Elektronik satış Salonunu, Akredite ve Yetkili Sınıflandırıcı Labratuvarlarıyla beraber Mart ayı içerisinde açılışını üyelerimizle hep beraber yapacağız. Türkiye ye örnek olacak bu projemizle gerçek Ticaret borsacılığın ne olduğunu tüm Türkiye görecektir.”   “DESTEKLER EKİM SEZONUNDAN ÖNCE AÇIKLANMALI” Başkan Bilgiç, “İşlem hacminde 2017 yılı için koyduğumuz hedefin üzerine çıktık. 2025  Yılına projeksiyonumuz tarımsal hasıladaki hedefimizi 25 milyar liraya çıkarabilmektir. Bu hedefimiz İhracatımızı da olumlu etkileyecek tarzda gelişme sağlayacaktır. Devletimizin üreticilere olan desteğini olumlu buluyorum. Pamuk ekim sezonu başlamadan insanların önünü görecek tarzda desteklerin belirlenmesi çok önemli. İnsanların ürün planlaması yapmaları için destekler geç açıklanmamalıdır. Bu hassasiyetlerinden dolayı hükümetimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Konuşmaların ardından meclis gündem maddelerine geçildi.
TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, TOBB’a bağlı oda borsaların altı ay ertelenen seçimlerinin Nisan 2018 ayında yapılacağını söyledi. ‘Zeytin Dalı’ operasyonunda vatan için canını veren Mehmetçikler için Fatiha okutarak meclis gündemini açan ATB Meclis Başkanı Sabahattin Yumuşak, “Meclis olarak ordumuzun başarılı olmasını kalpten diliyoruz.” dedi.

“İYİ İZ BIRAKTIK”

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, Adana Ticaret Borsasının Şubat ayı olağan meclis toplantısında yaptığı konuşmada, “TOBB’a bağlı oda borsaların altı ay ertelenen seçimleri Nisan ayında yapılacak. Üyelerimizin teveccühlerine inşallah tekrar mazhar olup, hizmet kervanımıza ara vermeden devam edeceğiz. Başarılı olacağımıza inanıyorum. Yöneticiliğini yaptığımız bu yerler hizmet açısından önemli yerlerdir. Şehrin kanaat önderlikleri olan bu görevleri layıkıyla yapmak için çoğu zaman kendi işlerimizden daha fazla çalışıp çaba gösteriyoruz. Bu çalışmalarımıza en hassasiyetle gayret göstererek destek olan yönetimimize ve meclisime teşekkür etmek istiyorum. Yaklaşık 5 yıllık bu dönemde yaptığımız çalışmalar ve projelerle çok iyi iz bıraktık. Bu gayretlerimiz boşa gitmeyeceğine olan inancım tamdır. Takdire şayan gördüğüm bu çalışmalara bundan sonraki dönemde de aralıksız olarak devam ederek gideceğiz.”

 

“BORSA KOMPLEKSİMİZ MART AYINDA AÇILACAK”

Başkan Bilgiç, “Tarım ve tarıma dayalı sanayinin  en gelişmiş ve potansiyeli yüksek illerin başında Adanamız geliyor. ATB yüzyılı aşkın süredir tarıma ve tarıma dayalı ticarete önderlik yapmıştır. Adana da pamuk ticaretinin başlaması 1875’li yıllara dayanıyor. Böyle tarihi ve köklü geçmişi olan Adana Ticaret Borsasının bu başarılı çalışmaları tabiki donanımlı vizyoner yöneticilerle yapılabilir.  Bizlerde gecemizi gündüzümüze katarak en iyi hizmeti vermeğe çalıştık. ATB’nin yüzüncü yılına uygun projeksiyonumuzu yaptık. ATB Lisanslı Depolarını, Elektronik satış Salonunu, Akredite ve Yetkili Sınıflandırıcı Labratuvarlarıyla beraber Mart ayı içerisinde açılışını üyelerimizle hep beraber yapacağız. Türkiye ye örnek olacak bu projemizle gerçek Ticaret borsacılığın ne olduğunu tüm Türkiye görecektir.”

 

“DESTEKLER EKİM SEZONUNDAN ÖNCE AÇIKLANMALI”

Başkan Bilgiç, “İşlem hacminde 2017 yılı için koyduğumuz hedefin üzerine çıktık. 2025  Yılına projeksiyonumuz tarımsal hasıladaki hedefimizi 25 milyar liraya çıkarabilmektir. Bu hedefimiz İhracatımızı da olumlu etkileyecek tarzda gelişme sağlayacaktır. Devletimizin üreticilere olan desteğini olumlu buluyorum. Pamuk ekim sezonu başlamadan insanların önünü görecek tarzda desteklerin belirlenmesi çok önemli. İnsanların ürün planlaması yapmaları için destekler geç açıklanmamalıdır. Bu hassasiyetlerinden dolayı hükümetimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından meclis gündem maddelerine geçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.