“BOYACI” ADLI OYUN AYAKTA ALKIŞLANDI

11.10.2017 - 12:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2394+ kez okundu.
 

“BOYACI” ADLI OYUN AYAKTA ALKIŞLANDI

  Adana Barosu mensubu avukatlar, Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatrolarının 2017-2018 tiyatro sezonunda perdelerini açtığı 'Boyacı' adlı oyununu büyük bir keyifle izlediler.   Tuncer Cücenoğlu'nun yazdığı, Mustafa Kurt'un yönetmenliğini yaptığı Boyacı oyununun gösterimi Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirildi.   Günlük yaşamın sorunlarının anlatıldığı oyunda bireyler mutsuzluğu, aile ilişkileri, kıskançlık ve aşk, ironik bir dille seyirciye aktarıldı. İki perdelik komedide Başar Uğur, Dilek Polat, Halil İbrahim Kurum, Özlem Buluttekin Özel, Önder Özcan, Mehmet Avcı, Uğur İzgi, Ergün Özfırıncı, Hüseyin İnan Biçer ve Şendal Yıldız rol aldı.   Oyun sonunda Baromuz Genel Sekreteri Av. Semih Gökayaz, Kültür ve Sanat Komisyonu Başkanı Av. Kahraman Bozkurtlar ile önceki dönem Baro Saymanı Av. Hare Arabacı Özdemir sahneye çıkarak oyunculara başarılı performanslarından dolayı teşekkür edip, çiçek takdim etti.

 

Adana Barosu mensubu avukatlar, Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatrolarının 2017-2018 tiyatro sezonunda perdelerini açtığı 'Boyacı' adlı oyununu büyük bir keyifle izlediler.

 

Tuncer Cücenoğlu'nun yazdığı, Mustafa Kurt'un yönetmenliğini yaptığı Boyacı oyununun gösterimi Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirildi.

 

Günlük yaşamın sorunlarının anlatıldığı oyunda bireyler mutsuzluğu, aile ilişkileri, kıskançlık ve aşk, ironik bir dille seyirciye aktarıldı. İki perdelik komedide Başar Uğur, Dilek Polat, Halil İbrahim Kurum, Özlem Buluttekin Özel, Önder Özcan, Mehmet Avcı, Uğur İzgi, Ergün Özfırıncı, Hüseyin İnan Biçer ve Şendal Yıldız rol aldı.

 

Oyun sonunda Baromuz Genel Sekreteri Av. Semih Gökayaz, Kültür ve Sanat Komisyonu Başkanı Av. Kahraman Bozkurtlar ile önceki dönem Baro Saymanı Av. Hare Arabacı Özdemir sahneye çıkarak oyunculara başarılı performanslarından dolayı teşekkür edip, çiçek takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.