BOYDAK BİM MAĞZASININ CEYHAN’DA 10. ŞUBESİNİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

06.12.2017 - 11:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1908+ kez okundu.
 

BOYDAK BİM MAĞZASININ CEYHAN’DA 10. ŞUBESİNİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Türkiye'nin en büyük perakendecilerinden BİM, Birleşik mağzalar zinziri’nin Konakoğlu Mahallesindeki 10. Mağazasının açılışını Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak gerçekleştirdi. BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. 4 bin 500'e yakın mağazası ile Türkiye'nin lider perakende kuruluşu olarak, Ceyhanda’da 10.  Mağazasını Konakoğlu Mahallesinde açarak yeni bir halka ekledi. BOYDAK: HAYIRLI UĞURLU OLSUN Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak Namıkkemal Mahallesindeki Marketler zinciri olan BİM birleşik mağazasının açılışını yapmasının ardından şöyle konuştu.BİM birleşik mağazasının Ceyhan’daki  10. Şubesi hayırlı uğurlu  olsun, bereketli kazançlar diliyorum dedi. Başkan Boydak BİM birleşik mağazasının İlçemiz ekonomisine katkı sağlayacağını düşünüyorum bu konuda ilçemize yatırım yapan yatırımcılarımızın her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz, Allah utandırmasın sağladığınız yatırm ve istihdam içinde teşekkür ediyorum diye konuştu. EKŞİ: SATIŞ MODELİMİZ UYGUN FİAT GÜVENİLİRLİK BİM Ceyhan Mağazası sorumlusu Mustafa Ekşi 1995 yılında Türkiye'yi perakende satışta yüksek indirim (hard-discount) modeli ile tanıştıran BİM, File adı ile tüketicileri yeni ve farklı bir satış modeli ile buluşturuyor dedi. Ekşi BİM mağazalarında temel amacımız tüketicilerin gıda, kişisel bakım ve genel temizlik ihtiyaçlarını, iyi veya en iyi kalitede, yüksek standartlarda üretilmiş, sağlıklı ve taze olmak şartıyla, sürekli düşük fiyatlardan karşılamaktır. Mağazalarımızı insanlarımıza yakın, sıcak bir tasarım ile hazırlıyoruz. Müşterilerimiz kendilerini mahallelerinde, çarşılarında alışveriş yapıyormuş gibi rahat hissedecekler.  satış modelimiz ile uygun fiyatlar, güvenilir ve taze meyve sebze, et - şarküteri, unlu mamul ve kişisel bakım ürünlerimiz’de mevcuttut dedi 

Türkiye'nin en büyük perakendecilerinden BİM, Birleşik mağzalar zinziri’nin Konakoğlu Mahallesindeki 10. Mağazasının açılışını Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak gerçekleştirdi.

BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. 4 bin 500'e yakın mağazası ile Türkiye'nin lider perakende kuruluşu olarak, Ceyhanda’da 10.  Mağazasını Konakoğlu Mahallesinde açarak yeni bir halka ekledi.

BOYDAK: HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak Namıkkemal Mahallesindeki Marketler zinciri olan BİM birleşik mağazasının açılışını yapmasının ardından şöyle konuştu.BİM birleşik mağazasının Ceyhan’daki  10. Şubesi hayırlı uğurlu  olsun, bereketli kazançlar diliyorum dedi. Başkan Boydak BİM birleşik mağazasının İlçemiz ekonomisine katkı sağlayacağını düşünüyorum bu konuda ilçemize yatırım yapan yatırımcılarımızın her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz, Allah utandırmasın sağladığınız yatırm ve istihdam içinde teşekkür ediyorum diye konuştu.

EKŞİ: SATIŞ MODELİMİZ UYGUN FİAT GÜVENİLİRLİK

BİM Ceyhan Mağazası sorumlusu Mustafa Ekşi 1995 yılında Türkiye'yi perakende satışta yüksek indirim (hard-discount) modeli ile tanıştıran BİM, File adı ile tüketicileri yeni ve farklı bir satış modeli ile buluşturuyor dedi.

Ekşi BİM mağazalarında temel amacımız tüketicilerin gıda, kişisel bakım ve genel temizlik ihtiyaçlarını, iyi veya en iyi kalitede, yüksek standartlarda üretilmiş, sağlıklı ve taze olmak şartıyla, sürekli düşük fiyatlardan karşılamaktır. Mağazalarımızı insanlarımıza yakın, sıcak bir tasarım ile hazırlıyoruz. Müşterilerimiz kendilerini mahallelerinde, çarşılarında alışveriş yapıyormuş gibi rahat hissedecekler.  satış modelimiz ile uygun fiyatlar, güvenilir ve taze meyve sebze, et - şarküteri, unlu mamul ve kişisel bakım ürünlerimiz’de mevcuttut dedi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.