BOYDAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNDE BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

GÜNDEM 11.01.2018 - 12:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1166+ kez okundu.
 

BOYDAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNDE BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

  Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle Ceyhanlı gazetecilerle bir araya geldi.   Ceyhan Öğretmenevi’nde düzenlenen akşam yemeğinde basın mensuplarıyla buluşan Boydak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Basın mensupları ile sohbet eden Başkan vekili Boydak,  tüm basın çalışanlarına işlerinde başarılar diledi.   Başkan Boydak,  gazetecilerin ilçede yapılan ve yapılacak olan hizmetler konusundaki sorularına tek tek cevap verdi.   Ceyhan’da Kentsel dönüşümün Dr. Mahir Alp Boydak Bulvarı’ndan başlayacağını ancak öncesinde nehir ıslah çalışmalarının tamamlanması gerektiğini belirten Boydak, Ceyhan için en iyisini sunmanın gayretinde olduklarını ifade etti. Cadde ve bulvarlardaki yol çalışmalarının Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olduğunu belirten Başkan vekili Boydak, “Ceyhan Belediyesi olarak Büyükşehir Belediyesi ile uyum içerisinde çalışıyoruz. Kendi sorumluluğumuzdaki ara yollarda çalışmalarımız sürüyor. Yeni park, yeni spor sahası ve yüzme havuzu yapımı konusundaki çalışmalarımız da devam ediyor.” Dedi.   Boydak, merhum gazeteci İrfan Kurt’un isminin Kızılay Caddesi’nde bulunan ve halk arasında Üçgen Park diye bilinen Parka verilmesi konusundaki öneriyi de belediye meclisinde değerlendireceklerini ifade etti.   Konuşmaların ardından Başkan vekili Boydak, 10 Ocak Gazeteciler Gününü tekrar kutlayarak; Başkan Yardımcısı Zafer Bakır ile birlikte basın mensuplarıyla toplu fotoğraf çektirdi.    

 

Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle Ceyhanlı gazetecilerle bir araya geldi.

 

Ceyhan Öğretmenevi’nde düzenlenen akşam yemeğinde basın mensuplarıyla buluşan Boydak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Basın mensupları ile sohbet eden Başkan vekili Boydak,  tüm basın çalışanlarına işlerinde başarılar diledi.

 

Başkan Boydak,  gazetecilerin ilçede yapılan ve yapılacak olan hizmetler konusundaki sorularına tek tek cevap verdi.

 

Ceyhan’da Kentsel dönüşümün Dr. Mahir Alp Boydak Bulvarı’ndan başlayacağını ancak öncesinde nehir ıslah çalışmalarının tamamlanması gerektiğini belirten Boydak, Ceyhan için en iyisini sunmanın gayretinde olduklarını ifade etti.

Cadde ve bulvarlardaki yol çalışmalarının Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olduğunu belirten Başkan vekili Boydak, “Ceyhan Belediyesi olarak Büyükşehir Belediyesi ile uyum içerisinde çalışıyoruz. Kendi sorumluluğumuzdaki ara yollarda çalışmalarımız sürüyor. Yeni park, yeni spor sahası ve yüzme havuzu yapımı konusundaki çalışmalarımız da devam ediyor.” Dedi.

 

Boydak, merhum gazeteci İrfan Kurt’un isminin Kızılay Caddesi’nde bulunan ve halk arasında Üçgen Park diye bilinen Parka verilmesi konusundaki öneriyi de belediye meclisinde değerlendireceklerini ifade etti.

 

Konuşmaların ardından Başkan vekili Boydak, 10 Ocak Gazeteciler Gününü tekrar kutlayarak; Başkan Yardımcısı Zafer Bakır ile birlikte basın mensuplarıyla toplu fotoğraf çektirdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.