BOYDAK, DAĞLI İLE İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

GÜNDEM 07.09.2018 - 16:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1285+ kez okundu.
 

BOYDAK, DAĞLI İLE İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

  Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı ile ilçe teşkilatını ziyaret etti.   Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, Ak Parti İlçe Başkanı Cemal Saim Çetenak, Kadın Kolları Başkanı Emine Sankiraylar ve ilçe teşkilatı ile bir araya gelen Ak Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı seçim çalışmaları hakkında istişarede bulundu.   DAĞLI; BİZ BÜYÜK BİR PARTİYİZ   Seçim çalışmaları hakkında ilçe teşkilatından bilgi alan AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, partililerinin sıkça karşılaştığı soruları değerlendirdi. İttifak görüşmelerinin devam ettiğini belirten Dağlı, ''Seçim çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Vatandaşlarımız yerelde ittifakı sürekli soruyor. Biz büyük bir partiyiz, birinci partiyiz. İttifak süreci partimizin yetkili kurullarında değerlendirilecek, biz de var gücümüzle çalışmaya devam edecek, halkımızın karşısına doğru adaylar ile çıkacağız. Liderimiz, Başkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'ın kararları bizim için önemli. 1 Ekim'de Meclis açılacak, milletvekilleri ile bir araya geldikten sonra bazı şeyler netleşecektir. Vatandaşımız Ak Parti'ye güveniyor, inanıyor'' ifadelerini kullandı.   BİZİM KIRILGAN BİR EKONOMİMİZ YOK   Dış güçlerin ekonomimizi hedef aldığını belirten Vekil Dağlı, ''Kaos ortamı yaratmak istiyorlar, ekonomimize saldırıyor ve halkımızı çeşitli spekülasyonlarla hükümetimizi itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar. 1994 ve 2001 tarihlerinde yaşananları bu millet unutmadı. Doların %100 geçtiği oldu. Bugünlerde yaşananlar, ekonomimize yapılan saldırıları kimse bu kadar iyi yönetemezdi. Bizim kırılgan bir ekonomimiz yok. Biz güçlü bir Ülkeyiz, güçlü bir Liderimiz ve ekibi var. Bunların üstesinden de Allah'ın izniyle geliyor, Ülkemiz üzerine oynanan oyunları bozuyoruz'' dedi.

 

Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı ile ilçe teşkilatını ziyaret etti.

 

Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, Ak Parti İlçe Başkanı Cemal Saim Çetenak, Kadın Kolları Başkanı Emine Sankiraylar ve ilçe teşkilatı ile bir araya gelen Ak Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı seçim çalışmaları hakkında istişarede bulundu.

 

DAĞLI; BİZ BÜYÜK BİR PARTİYİZ

 

Seçim çalışmaları hakkında ilçe teşkilatından bilgi alan AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, partililerinin sıkça karşılaştığı soruları değerlendirdi. İttifak görüşmelerinin devam ettiğini belirten Dağlı, ''Seçim çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Vatandaşlarımız yerelde ittifakı sürekli soruyor. Biz büyük bir partiyiz, birinci partiyiz. İttifak süreci partimizin yetkili kurullarında değerlendirilecek, biz de var gücümüzle çalışmaya devam edecek, halkımızın karşısına doğru adaylar ile çıkacağız. Liderimiz, Başkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'ın kararları bizim için önemli. 1 Ekim'de Meclis açılacak, milletvekilleri ile bir araya geldikten sonra bazı şeyler netleşecektir. Vatandaşımız Ak Parti'ye güveniyor, inanıyor'' ifadelerini kullandı.

 

BİZİM KIRILGAN BİR EKONOMİMİZ YOK

 

Dış güçlerin ekonomimizi hedef aldığını belirten Vekil Dağlı, ''Kaos ortamı yaratmak istiyorlar, ekonomimize saldırıyor ve halkımızı çeşitli spekülasyonlarla hükümetimizi itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar. 1994 ve 2001 tarihlerinde yaşananları bu millet unutmadı. Doların %100 geçtiği oldu. Bugünlerde yaşananlar, ekonomimize yapılan saldırıları kimse bu kadar iyi yönetemezdi. Bizim kırılgan bir ekonomimiz yok. Biz güçlü bir Ülkeyiz, güçlü bir Liderimiz ve ekibi var. Bunların üstesinden de Allah'ın izniyle geliyor, Ülkemiz üzerine oynanan oyunları bozuyoruz'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.