BOYDAK’DAN, YILMAZ’A CEYHAN SPOR FORMASI

SPOR 01.10.2018 - 16:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1361+ kez okundu.
 

BOYDAK’DAN, YILMAZ’A CEYHAN SPOR FORMASI

Ceyhan Belediye Başkanı ve Ceyhanspor Onursal Başkanı Ali Alper Boydak, Kaymakam Bayram Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek, Ceyhanspor forması hediye etti.   Ceyhanspor yönetimi ile göreve yeni başlayan Kaymakam Yılmaz’ı makamında ziyaret eden Başkan Boydak, takım hakkında bilgi vererek istişarede bulundu.   Lige iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten Başkan Boydak, ‘’Efsane futbolcuların yetiştiği, mazisi şampiyonluklarla dolu gururumuz Ceyhanspor, Süper Amatör Bal Ligi 5. gurupta mücadele ediyor. Değerli kulüp yöneticileri ile 2018-2019 futbol sezonunda şehrimizi temsil eden takımımızı Ceyhanlı çocuklarımızdan oluşturduk. Birlik ve Beraberlik içerisinde mücadelemizi sürdürüyoruz’’ dedi.   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Dr. Bayram Yılmaz, Ceyhan Belediye Başkanı ve Ceyhanspor Onursal Başkanı Ali Alper Boydak ve yöneticilere teşekkür ederek başarılar diledi.   Başkan Boydak Kaymakam Dr. Bayram Yılmaz’a şehrimizin gururu Ceyhanspor’un formasını hediye etti. Yöneticiler daha sonra Başkan Boydak ve Kaymakam Yılmaz’la hatıra fotoğrafı çektird

Ceyhan Belediye Başkanı ve Ceyhanspor Onursal Başkanı Ali Alper Boydak, Kaymakam Bayram Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek, Ceyhanspor forması hediye etti.

 

Ceyhanspor yönetimi ile göreve yeni başlayan Kaymakam Yılmaz’ı makamında ziyaret eden Başkan Boydak, takım hakkında bilgi vererek istişarede bulundu.

 

Lige iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten Başkan Boydak, ‘’Efsane futbolcuların yetiştiği, mazisi şampiyonluklarla dolu gururumuz Ceyhanspor, Süper Amatör Bal Ligi 5. gurupta mücadele ediyor. Değerli kulüp yöneticileri ile 2018-2019 futbol sezonunda şehrimizi temsil eden takımımızı Ceyhanlı çocuklarımızdan oluşturduk. Birlik ve Beraberlik içerisinde mücadelemizi sürdürüyoruz’’ dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Dr. Bayram Yılmaz, Ceyhan Belediye Başkanı ve Ceyhanspor Onursal Başkanı Ali Alper Boydak ve yöneticilere teşekkür ederek başarılar diledi.

 

Başkan Boydak Kaymakam Dr. Bayram Yılmaz’a şehrimizin gururu Ceyhanspor’un formasını hediye etti. Yöneticiler daha sonra Başkan Boydak ve Kaymakam Yılmaz’la hatıra fotoğrafı çektird

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.