BOYDAK VOLEYBOLCULARA BAŞARILAR DİLEDİ

SPOR 02.02.2018 - 14:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2145+ kez okundu.
 

BOYDAK VOLEYBOLCULARA BAŞARILAR DİLEDİ

    Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak,  Voleybol turnuvasında Adana  il birinciliğini kazanan Ceyhan İMKB Lisesi öğrencilerini kabul etti.   Okul Müdürü Veysel Demir ve Beden Eğitimi Öğretmeni Aydın Balıkoğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette öğrenciler, Başkan vekili Ali Alper Boydak’a kazandıkları kupayı takdim etti.   Ceyhanlı Voleybolcuları elde ettikleri başarılardan dolayı kutlayan Başkan vekili Boydak, öğrencilere kol saati hediye etti.   BOYDAK: SİZLERİN HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIZ  Okul Müdürü Veysel Demir, Beden Eğitimi Öğretmeni Ayhan Balıkoğlu’nu ve başarılı voleybolcuları, tebrik eden Başkan vekili Boydak,   “ sizlerle gurur duyuyorum. Elde ettiğiniz başarılarla Ceyhan’ın gururu oldunuz.  Ceyhan Belediyesi olarak her zaman yanınızda olacağız.” dedi.   İMKB Lisesi Müdürü Veysel Demir ise gösterdiği ilgiden dolayı Başkan vekili Ali Alper Boydak’a teşekkür etti.        

 

 

Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak,  Voleybol turnuvasında Adana  il birinciliğini kazanan Ceyhan İMKB Lisesi öğrencilerini kabul etti.

 

Okul Müdürü Veysel Demir ve Beden Eğitimi Öğretmeni Aydın Balıkoğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette öğrenciler, Başkan vekili Ali Alper Boydak’a kazandıkları kupayı takdim etti.

 

Ceyhanlı Voleybolcuları elde ettikleri başarılardan dolayı kutlayan Başkan vekili Boydak, öğrencilere kol saati hediye etti.

 

BOYDAK: SİZLERİN HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIZ

 Okul Müdürü Veysel Demir, Beden Eğitimi Öğretmeni Ayhan Balıkoğlu’nu ve başarılı voleybolcuları, tebrik eden Başkan vekili Boydak,   “ sizlerle gurur duyuyorum. Elde ettiğiniz başarılarla Ceyhan’ın gururu oldunuz.  Ceyhan Belediyesi olarak her zaman yanınızda olacağız.” dedi.

 

İMKB Lisesi Müdürü Veysel Demir ise gösterdiği ilgiden dolayı Başkan vekili Ali Alper Boydak’a teşekkür etti.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.