Böyle olur Bozkurt’un akımı

GÜNDEM 18.01.2019 - 17:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1566+ kez okundu.
 

Böyle olur Bozkurt’un akımı

  Başkan Sözlü sosyal medya akımına kayıtsız kalmadı   Milliyetçi ve üretken belediyecilik anlayışının Türkiye’deki en güzel örneğini Adana’da sergileyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, son günlerde sosyal medyada hızla yayılan ‘10 years challenge’ akıma katıldı.     Sosyal medya kullanıcıların yoğun ilgisi ile büyük bir akım haline gelen ‘10 years challenge’ ye kayıtsız kalmayan Başkan Sözlü, “Gençlerin yeni sosyal medya akımına, sevdası 10 yıl değil ömür boyu sürecek davamızın, partimizin Lideri Sn. Devlet Bahçeli ile katılıyorum” yorumuyla MHP Lideri Devlet Bahçeli ile 10 yıl önce Ceyhan Belediye Başkanlığı dönemindeki fotoğraf ile Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemindeki fotoğrafları paylaştı.   Başkan Sözlü’nün bu paylaşımı sevenlerine ‘Böyle olur Bozkurt’un akımı’ dedirtti.

 

Başkan Sözlü sosyal medya akımına kayıtsız kalmadı

 

Milliyetçi ve üretken belediyecilik anlayışının Türkiye’deki en güzel örneğini Adana’da sergileyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, son günlerde sosyal medyada hızla yayılan ‘10 years challenge’ akıma katıldı.

 

 

Sosyal medya kullanıcıların yoğun ilgisi ile büyük bir akım haline gelen ‘10 years challenge’ ye kayıtsız kalmayan Başkan Sözlü, “Gençlerin yeni sosyal medya akımına, sevdası 10 yıl değil ömür boyu sürecek davamızın, partimizin Lideri Sn. Devlet Bahçeli ile katılıyorum” yorumuyla MHP Lideri Devlet Bahçeli ile 10 yıl önce Ceyhan Belediye Başkanlığı dönemindeki fotoğraf ile Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemindeki fotoğrafları paylaştı.

 

Başkan Sözlü’nün bu paylaşımı sevenlerine ‘Böyle olur Bozkurt’un akımı’ dedirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.