Boyner bu bahar herkesi spor yapmaya davet ediyor

GÜNDEM 17.03.2018 - 05:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2166+ kez okundu.
 

Boyner bu bahar herkesi spor yapmaya davet ediyor

    Ilık bahar günlerinin iyiden iyiye kendini htirdiği bu günlerde Boyner herkesi sporla yenilenmeye ve yaza enerji dolu bir başlangıç yapmaya davet ediyor.  Üstelik, 16-29 Mart tarihleri arasında spor  ve jean ürünlerinde sunduğu 300 TL’lik alışverişte 100 TL hediye çeki fırsatı ile bu daveti bir festivale dönüştürüyor.   Spor yapmanın tam zamanı diyen Boyner, baharın getirdiği enerjiye aktif spor kategorisinde yer alan dünyaca ünlü spor giyim markalarının yeni sezon trendleri, performans ve konfor sunan seçenekleri ve sunduğu özel kampanya ile ortak oluyor. Yaza formda ve enerji dolu girmeyi hedefleyenler, farklı spor egzersizleriyle ilgilenenler için performansı doğrudan etkileyecek aktif spor ürünlerinin kadın, erkek koleksiyonları, jean markalarının sezon trendlerini yansıtan modelleri Boyner mağazalarında ve boyner.com.tr’de bahara özel ayrıcalıklı fırsatlarla sporseverlerle buluşuyor.   Boyner, Nike, Adidas, Puma, Under Armour, Reebok, Skechers, New Balance, Hummel gibi dünyanın en iyi spor markalarının ayakkabıdan eşofman ve tayta, t-shirt’ten sweatshirt’e uzanan koleksiyonları ile Levi’s, Jack&Jones, Wrangler, Mavi, Loft, Mustang gibi en sevilen jean markalarının sezon trendlerini taşıyan yüzlerce modelini en uygun fiyatlarla sunuyor.     Spor Aşkına Sen de Boynerle..       Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. Hakkında: Türkiye'nin gıda ve elektronik dışı en büyük perakende grubu olan Boyner Grup şirketlerinden Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. (Boyner), 1981 yılında faaliyete başladı. İlk Boyner Mağazası, ‘Çarşı’ tabelası altında Bakırköy'de açıldı. 2004 yılında ise tüm Çarşı Mağazaları Boyner tabelası altında hizmete devam etti. Sektörün güçlü markalarından YKM’nin hisselerini 2013 yılında satın alan Boyner Büyük Mağazacılık, Türkiye'nin 37 ilinde toplam 96 mağaza (outlet mağazalar hariç)​ ile yaklaşık 300.000  metrekare satış alanına ulaştı.

 

 

Ilık bahar günlerinin iyiden iyiye kendini htirdiği bu günlerde Boyner herkesi sporla yenilenmeye ve yaza enerji dolu bir başlangıç yapmaya davet ediyor.  Üstelik, 16-29 Mart tarihleri arasında spor  ve jean ürünlerinde sunduğu

300 TL’lik alışverişte 100 TL hediye çeki fırsatı ile bu daveti bir festivale dönüştürüyor.

 

Spor yapmanın tam zamanı diyen Boyner, baharın getirdiği enerjiye aktif spor kategorisinde yer alan dünyaca ünlü spor giyim markalarının yeni sezon trendleri, performans ve konfor sunan seçenekleri ve sunduğu özel kampanya ile ortak oluyor. Yaza formda ve enerji dolu girmeyi hedefleyenler, farklı spor egzersizleriyle ilgilenenler için performansı doğrudan etkileyecek aktif spor ürünlerinin kadın, erkek koleksiyonları, jean markalarının sezon trendlerini yansıtan modelleri Boyner mağazalarında ve boyner.com.tr’de bahara özel ayrıcalıklı fırsatlarla sporseverlerle buluşuyor.

 

Boyner, Nike, Adidas, Puma, Under Armour, Reebok, Skechers, New Balance, Hummel gibi dünyanın en iyi spor markalarının ayakkabıdan eşofman ve tayta, t-shirt’ten sweatshirt’e uzanan koleksiyonları ile Levi’s, Jack&Jones, Wrangler, Mavi, Loft, Mustang gibi en sevilen jean markalarının sezon trendlerini taşıyan yüzlerce modelini en uygun fiyatlarla sunuyor.

 

 

Spor Aşkına Sen de Boynerle..

 

 

 

Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. Hakkında: Türkiye'nin gıda ve elektronik dışı en büyük perakende grubu olan Boyner Grup şirketlerinden Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. (Boyner), 1981 yılında faaliyete başladı. İlk Boyner Mağazası, ‘Çarşı’ tabelası altında Bakırköy'de açıldı. 2004 yılında ise tüm Çarşı Mağazaları Boyner tabelası altında hizmete devam etti. Sektörün güçlü markalarından YKM’nin hisselerini 2013 yılında satın alan Boyner Büyük Mağazacılık, Türkiye'nin 37 ilinde toplam 96 mağaza (outlet mağazalar hariç)​ ile yaklaşık 300.000  metrekare satış alanına ulaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.