BOYNER’DEN AYAKKABI ve ÇANTADA FESTİVAL SÜPRİZİ!

21.04.2018 - 08:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1318+ kez okundu.
 

BOYNER’DEN AYAKKABI ve ÇANTADA FESTİVAL SÜPRİZİ!

    Boyner Ayakkabı&Çanta Festivali, 18 – 29 Nisan tarihleri arasında       Boyner’in ayakkabı ve çanta tutkunlarına kaçırılmayacak bir sürprizi var. Dünyaca ünlü moda markaları ve Boyner’e özel tasarım markalarının yer aldığı Boyner Ayakkabı&Çanta Festivali başladı. 18 Nisan’da başlayan ve 29 Nisan’a kadar sürecek festivalde sezonun en hit modelleri ayrıcalıklı fiyatlar ve avantajlı bir kampanya ile sunuluyor.   Ayakkabı&Çanta Festivali süresince yapılacak 300 TL’lik alışverişe 100 TL hediye çeki veya 150 TL değerinde paracık ayakkabı ve çanta tutkunlarını bekliyor. Boyner’in festival havasındaki bu çok özel kampanyası Axess ve Card Finans’a özel 9 taksit ile taçlanıyor.   Kendinizi özel htirecek, birbirinden şık, her tarza uygun çanta ve ayakkabı modelleri Boyner’de tutkularınızı gerçeğe dönüştürüyor. Love Moschino, Nine West, Save My Bag, O bag, Guess, Fabrika, Versace Jeans, Birkenstock, Calvin Klein, U. S. Polo ASSN., Zuma, Tommy Hilfiger, Beymen, Bub, İnci, Keds, Pierre Cardin, G-Star, Divarese, Sperry Top-Sider, George Hogg, Hush Puppies, Sebago, Camper, Clarks, Lumberjack, Dockers, Kemal Tanca, Dexter, Skechers, Caterpillar, Greyder ve Gant gibi dünya ve Türkiye’nin en önemli markaları Boyner’in zengin ayakkabı&çanta koleksiyonunda yer alıyor.   Boyner’in zengin ayakkabı&çanta koleksiyonunu keşfetmek ve Ayakkabı&Çanta  Festivali’ndeki ayrıcalıklı fırsatlar için 29 Nisan’a kadar Boyner mağazalarını ve boyner.com.tr’yi  ziyaret etmeyi unutmayın.        

 

 

Boyner Ayakkabı&Çanta Festivali,

18 – 29 Nisan tarihleri arasında

 

 

 

Boyner’in ayakkabı ve çanta tutkunlarına kaçırılmayacak bir sürprizi var. Dünyaca ünlü moda markaları ve Boyner’e özel tasarım markalarının yer aldığı Boyner Ayakkabı&Çanta Festivali başladı. 18 Nisan’da başlayan ve 29 Nisan’a kadar sürecek festivalde sezonun en hit modelleri ayrıcalıklı fiyatlar ve avantajlı bir kampanya ile sunuluyor.

 

Ayakkabı&Çanta Festivali süresince yapılacak 300 TL’lik alışverişe 100 TL hediye çeki veya 150 TL değerinde paracık ayakkabı ve çanta tutkunlarını bekliyor. Boyner’in festival havasındaki bu çok özel kampanyası Axess ve Card Finans’a özel 9 taksit ile taçlanıyor.

 

Kendinizi özel htirecek, birbirinden şık, her tarza uygun çanta ve ayakkabı modelleri Boyner’de tutkularınızı gerçeğe dönüştürüyor. Love Moschino, Nine West, Save My Bag, O bag, Guess, Fabrika, Versace Jeans, Birkenstock, Calvin Klein, U. S. Polo ASSN., Zuma, Tommy Hilfiger, Beymen, Bub, İnci, Keds, Pierre Cardin, G-Star, Divarese, Sperry Top-Sider, George Hogg, Hush Puppies, Sebago, Camper, Clarks, Lumberjack, Dockers, Kemal Tanca, Dexter, Skechers, Caterpillar, Greyder ve Gant gibi dünya ve Türkiye’nin en önemli markaları Boyner’in zengin ayakkabı&çanta koleksiyonunda yer alıyor.

 

Boyner’in zengin ayakkabı&çanta koleksiyonunu keşfetmek ve Ayakkabı&Çanta  Festivali’ndeki ayrıcalıklı fırsatlar için 29 Nisan’a kadar Boyner mağazalarını ve boyner.com.tr’yi  ziyaret etmeyi unutmayın.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.